UNA MICONA MÉS

L'espai culinari d'IB3 Televisió que t'ofereix les receptes més fresques per aquest estiu.

DIFUSIONS

AVUI
(Cap. 310: POP AMB PATATO I CREMA D´ALLS ROSTITS)
(Cap. 39: MUSCLOS A LA MARINERA ,CALAMAR AMB SALTEJAT DE QUINOA TINTADA)
Dilluns dia 25/08/2014
(Cap. 315: "RAOLES" DE CARBASSO I FORMATGE FETA)
(Cap. 40: SALMÓ MARINAT AMB AMANIDA DE BROTS ,GELAT DE XOCOLATA I CERVESA NEGRA)
Dimarts dia 26/08/2014
(Cap. 319: POLLASTRE KUN PAO)
UNA MICONA MES. RECEPTES D´ESTIU
Dimecres dia 27/08/2014
(Cap. 321: PAPARDELLE AMB TOMATIGUES SEQUES I PANGRATTATO)
UNA MICONA MES. RECEPTES D´ESTIU
Dijous dia 28/08/2014
(Cap. 326: POLOS DE MANGO SAFRA I CREMA DE FORMATGE)
UNA MICONA MES. RECEPTES D´ESTIU

FITXA

De dilluns a divendres a les 19.55 h

Una micona més és un programa de plató de caire divulgatiu i d’entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els plats tradicionals de tota Espanya i coneixem les curiositats, els trucs i les novetats que presenten els plats que proposen tres cuiners molt reconeguts a les nostres Illes: TOMEU CALDENTEY, ÓSCAR MARTINEZ I FABIÁN LEÓN.

En aquesta nova edició comptam amb dos cuiners de dilluns a divendres Óscar Martínez i Fabián León. Ells dos aniran presentant els plats i cuinant. La seva presència al plató serà equilibrada. Es repartiran el protagonisme depenent de la recepta. Quan un pren la capdavantera l’altre fa d’ajudant. Un dia a la setmana rebran Tomeu Caldentey, el cuiner d’es Moli d’en Bou amb una estrella a la Guia Michelin, que a més és una de les estrelles del programa d’IB3 “Això és Mel”. Óscar i Fabián faran d’ajudants al “gran xef”. La proposta d’aquest dia serà un plat de cuina més elaborada.

Óscar Martínez i Fabián León,- tercer classificat al programa Master Chef de TVE -, ens  presentaran receptes de plats tradicionals. En el decurs del programa parlarem dels ingredients, l’elaboració del plat i les curiositats i les dades d’interès. Aprendrem a cuinar en el  sentit més ample de la paraula: des dels nostres plats més difícils als més fàcils, des de la cuina local i tradicional a la més moderna o cosmopolita.

Així, i a banda del plat principal, cuinarem també aperitius, cremes o postres. El llenguatge àgil, fàcil i demostratiu faran que aprenguem a cuinar un plat en un tres i no res.

NotíciesCuriositats i trucs culinaris amb Fabián León, Óscar Martínez i Tomeu Caldentey, a “Una micona més”

27/12/2013 14:56

Óscar Martínez, Fabián León i Tomeu Caldentey ens delectaran cada horabaixa amb les seves receptes

Tornen les millors receptes d’Oscar Martínez, a “Una micona més”

30/08/2013 14:38

Tot això i molt més porta la nova temporada del programa revelació dels horabaixes d’IB3. Us esperam aquest dilluns com sempre a les 20.00 hores.