UNA MICONA MÉS

L'espai culinari d'IB3 Televisió que t'ofereix les receptes més fresques per aquest estiu.

DIFUSIONS

Dilluns dia 27/10/2014
(Cap. 529: CREMA DE BACALLÀ I AMETLLES AMB MUSCLOS,HAMBURGUESES DE POLLASTRE I ESPINACS)
Dimarts dia 28/10/2014
(Cap. 530: AGUIAT DE CIGRONS AMB POTA, PANACOTA DE CAFÈ I XOCOLATA)
Dimecres dia 29/10/2014
(Cap. 531: FAVES AMB CLOÏSSES , GOXUA)
Dijous dia 30/10/2014
(Cap. 532: FIDEUS DE MUSSOLA, BUNYOLS DE CARABASSA)

FITXA

De dilluns a divendres a les 19.55 h

Una micona més és un programa de plató de caire divulgatiu i d’entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els plats tradicionals de tota Espanya i coneixem les curiositats, els trucs i les novetats que presenten els plats que proposen tres cuiners molt reconeguts a les nostres Illes: TOMEU CALDENTEY, ÓSCAR MARTINEZ I FABIÁN LEÓN.

En aquesta nova edició comptam amb dos cuiners de dilluns a divendres Óscar Martínez i Fabián León. Ells dos aniran presentant els plats i cuinant. La seva presència al plató serà equilibrada. Es repartiran el protagonisme depenent de la recepta. Quan un pren la capdavantera l’altre fa d’ajudant. Un dia a la setmana rebran Tomeu Caldentey, el cuiner d’es Moli d’en Bou amb una estrella a la Guia Michelin, que a més és una de les estrelles del programa d’IB3 “Això és Mel”. Óscar i Fabián faran d’ajudants al “gran xef”. La proposta d’aquest dia serà un plat de cuina més elaborada.

Óscar Martínez i Fabián León,- tercer classificat al programa Master Chef de TVE -, ens  presentaran receptes de plats tradicionals. En el decurs del programa parlarem dels ingredients, l’elaboració del plat i les curiositats i les dades d’interès. Aprendrem a cuinar en el  sentit més ample de la paraula: des dels nostres plats més difícils als més fàcils, des de la cuina local i tradicional a la més moderna o cosmopolita.

Així, i a banda del plat principal, cuinarem també aperitius, cremes o postres. El llenguatge àgil, fàcil i demostratiu faran que aprenguem a cuinar un plat en un tres i no res.

NotíciesCuriositats i trucs culinaris amb Fabián León, Óscar Martínez i Tomeu Caldentey, a “Una micona més”

27/12/2013 14:56

Óscar Martínez, Fabián León i Tomeu Caldentey ens delectaran cada horabaixa amb les seves receptes

Tornen les millors receptes d’Oscar Martínez, a “Una micona més”

30/08/2013 14:38

Tot això i molt més porta la nova temporada del programa revelació dels horabaixes d’IB3. Us esperam aquest dilluns com sempre a les 20.00 hores.