UNA MICONA MÉS

L'espai culinari d'IB3 Televisió que t'ofereix les receptes més gustoses amb Tomeu Caldentey, Óscar Martínez i Fabián León.

DIFUSIONS

Dilluns dia 22/12/2014
(Cap. 568: XUP DE LLAGOSTÍ CRUIXENT,STRUDEL DE PEBRE)
Dimarts dia 23/12/2014
(Cap. 569: RAP AMB ESCAMARLANS AL SUC DE COCO ,PASTÍS DE TORRÓ)
Dimecres dia 24/12/2014
(Cap. 570: GARROFA DE XOCOLATA)

FITXA

De dilluns a divendres, a les 19.55 h

Una micona més és un programa de plató, divulgatiu i d’entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els plats tradicionals de tota Espanya i coneixerem les curiositats, els trucs i les novetats que presenten els plats que proposen tres cuiners molt reconeguts de les nostres Illes: Tomeu Caldentey, Óscar Martínez i Fabián León.

En aquesta nova edició, comptam amb dos cuiners de dilluns a divendres: Óscar Martínez i Fabián León. Ells dos aniran presentant els plats i cuinant. La seva presència al plató serà equilibrada. Es repartiran el protagonisme segons de la recepta que elaborin. Quan un pren la iniciativa, l’altre fa d’ajudant. Un dia a la setmana rebran Tomeu Caldentey, el cuiner d’es Moli d’en Bou amb una estrella a la Guia Michelin, que, a més, és una de les estrelles del programa d’IB3 Això és Mel. Óscar i Fabián faran d’ajudants del “gran xef”. La proposta d’aquest dia serà un plat de cuina més elaborada.

Óscar Martínez i Fabián León,- tercer classificat al programa Master Chef de TVE -, ens presentaran receptes de plats tradicionals. En el decurs del programa, parlarem dels ingredients, de l’elaboració del plat i de les curiositats i les dades d’interès. Aprendrem a cuinar en el  sentit més ample de la paraula: des dels nostres plats més difícils fins als més fàcils, des de la cuina més local i tradicional, fins a la més moderna o cosmopolita.

Així, i a part del plat principal, cuinarem també aperitius, cremes o postres. El llenguatge àgil, fàcil i demostratiu faran que aprenguem a cuinar un plat en un no res.

NotíciesCuriositats i trucs culinaris amb Fabián León, Óscar Martínez i Tomeu Caldentey, a “Una micona més”

27/12/2013 14:56

Óscar Martínez, Fabián León i Tomeu Caldentey ens delectaran cada horabaixa amb les seves receptes

Tornen les millors receptes d’Oscar Martínez, a “Una micona més”

30/08/2013 14:38

Tot això i molt més porta la nova temporada del programa revelació dels horabaixes d’IB3. Us esperam aquest dilluns com sempre a les 20.00 hores.