UNA MICONA MÉS

L'espai culinari d'IB3 Televisió que t'ofereix les receptes més fresques per aquest estiu.

DIFUSIONS

Dilluns dia 22/09/2014
(Cap 504: SOPA DE FORMATGE DE CABRA AMB POMA I CECINA ,FIDEUÀ CEGA DE CARN)
Dimarts dia 23/09/2014
(Cap 505: COCA TAPADA DE SÍPIA AMB CARXOFES,GELAT DE DOLÇ DE LLET) COCA TAPADA DE SÍPIA AMB CARXOFES GELAT DE DOLÇ DE LLET Una micona més és un programa de plató de caire divulgatiu i d'entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els plats tradicionals de tota Espanya i coneixem les curiositats, els trucs i les novetats que presenten els plats que proposen el xef Tomeu Caldentey; el reconegut cuiner i presentador Óscar Martínez i el jove mallorquí Fabián León, que va quedar finalista al programa Master Chef. Des dels més senzills als més elaborats i amb una variant cada dia de la setmana, un valor afegit. Així, i a banda del plat principal que cuinarem cada dia, farem aperitius, cremes o postres. El llenguatge àgil, fàcil i demostratiu faran que aprenguem a cuinar un plat en un tres i no res. Començam el nostre menú d'avui amb una coca tapada de sípia amb carxofes. Per als mes llépols suggerim un gelat de dolç de llet
Dimecres dia 24/09/2014
(Cap 506: COA DE BOU AMB CERVESA NEGRA, PASTÍS DE FORMATGE FRED)
Dijous dia 25/09/2014
(Cap 507: TÀRTAR DE GAMBES AMB CREMÓS D'ALVOCAT,CAKE DE MORES SILVESTRES AMB GLACEJAT)
Divendres dia 26/09/2014
(Cap 508: COSTELLAM DE PORCELLA AMB ALBERCOCS SECS I FORMATGE)

FITXA

De dilluns a divendres a les 19.55 h

Una micona més és un programa de plató de caire divulgatiu i d’entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els plats tradicionals de tota Espanya i coneixem les curiositats, els trucs i les novetats que presenten els plats que proposen tres cuiners molt reconeguts a les nostres Illes: TOMEU CALDENTEY, ÓSCAR MARTINEZ I FABIÁN LEÓN.

En aquesta nova edició comptam amb dos cuiners de dilluns a divendres Óscar Martínez i Fabián León. Ells dos aniran presentant els plats i cuinant. La seva presència al plató serà equilibrada. Es repartiran el protagonisme depenent de la recepta. Quan un pren la capdavantera l’altre fa d’ajudant. Un dia a la setmana rebran Tomeu Caldentey, el cuiner d’es Moli d’en Bou amb una estrella a la Guia Michelin, que a més és una de les estrelles del programa d’IB3 “Això és Mel”. Óscar i Fabián faran d’ajudants al “gran xef”. La proposta d’aquest dia serà un plat de cuina més elaborada.

Óscar Martínez i Fabián León,- tercer classificat al programa Master Chef de TVE -, ens  presentaran receptes de plats tradicionals. En el decurs del programa parlarem dels ingredients, l’elaboració del plat i les curiositats i les dades d’interès. Aprendrem a cuinar en el  sentit més ample de la paraula: des dels nostres plats més difícils als més fàcils, des de la cuina local i tradicional a la més moderna o cosmopolita.

Així, i a banda del plat principal, cuinarem també aperitius, cremes o postres. El llenguatge àgil, fàcil i demostratiu faran que aprenguem a cuinar un plat en un tres i no res.

NotíciesCuriositats i trucs culinaris amb Fabián León, Óscar Martínez i Tomeu Caldentey, a “Una micona més”

27/12/2013 14:56

Óscar Martínez, Fabián León i Tomeu Caldentey ens delectaran cada horabaixa amb les seves receptes

Tornen les millors receptes d’Oscar Martínez, a “Una micona més”

30/08/2013 14:38

Tot això i molt més porta la nova temporada del programa revelació dels horabaixes d’IB3. Us esperam aquest dilluns com sempre a les 20.00 hores.