UNA MICONA MÉS

L'espai culinari d'IB3 Televisió que t'ofereix les receptes més gustoses amb Óscar Martínez.

DIFUSIONS

Divendres dia 30/01/2015
(Cap. 432: MINI- HAMBURGUESES AMB FORMATGE DE CABRA I CONFITURA DE BACON.ARRÒS DE CAMAIOT) MINI- HAMBURGUESES AMB FORMATGE DE CABRA I CONFITURA DE BACON. ARRÒS DE CAMAIOT Una micona més és un programa de plató de caire divulgatiu i d'entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els plats tradicionals de tota Espanya i coneixem les curiositats, els trucs i les novetats que presenten els plats que proposen el xef Tomeu Caldentey; el reconegut cuiner i presentador Óscar Martínez i el jove mallorquí Fabián León, que va quedar finalista al reconegut programa Master Chef. Des dels més senzills als més elaborats i amb una variant cada dia de la setmana, un valor afegit. Així, i a banda del plat principal que cuinarem cada dia, farem aperitius, cremes o postres. El llenguatge àgil, fàcil i demostratiu faran que aprenguem a cuinar un plat en un tres i no res. Començam avui amb un aperitiu fàcil i saborós, en Fabián ens mostrarà com fer unes mini- hamburgueses amb formatge de cabra i confitura de bacon. Com a plat principal, n'Óscar ens proposa un arròs de camaiot.
Dilluns dia 02/02/2015
(Cap. 403: CHUPS CRUIXENTS DE BLANQUET, ARROS AL FORN AMB PILOTES DE CARN I BOTIFARRO)
Dimarts dia 03/02/2015
(Cap. 467: PAELLA DE QUINOA I BACALLÀ, ROSQUILLES GALLEGUES)
Dimecres dia 04/02/2015
(Cap. 468: ALVOCAT AMB ROQUEFORT I ANOUS)
Dijous dia 05/02/2015
(Cap. 421: PICANTONS A LA SAL FARCITS DE GALTA DE VEDELLA I FRUITS SECS)

FITXA

De dilluns a divendres, a les 19.55 h

Una micona més és un programa de plató de caire divulgatiu i d'entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els més selectes plats tradicionals de les Balears, de tota Espanya i també internacionals de la mà del reconegut cuiner i presentador Óscar Martínez, que estarà acompanyat cada dia de la setmana pels xefs de més renom i més avantguardistes del panorama balear, com ara Tomeu Caldentey, Miquel Calent, Marga Coll, Andreu Genestra i Koldo Royo.

A banda del plat principal que cuinarem cada dia, farem aperitius o postres. El llenguatge didàctic,àgil i demostratiu farà que aprenguem a cuinar de manera fàcil i distesa.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UnaMiconaMésIB3.

 

unamiconames-RECEPTES

Notícies