UNA MICONA MÉS

L'espai culinari d'IB3 Televisió que t'ofereix les receptes més fresques per aquest estiu.

DIFUSIONS

AVUI
(Cap. 387: TURBOT AMB VI NEGRE I VERDURES GLACEJADES)
(Cap. 21: FIDEUA NEGRA DE SÍPIA I CRANC,PASTÍS VICTÒRIA)
Dimecres dia 30/07/2014
(Cap. 388: CRISPETES DE POLLASTRE AMB SALSA DE BARBACOA, CARABASSONS FARCITS DE BRANDADA)
(Cap. 22: CREMA TEBA DE PERES AMB GELAT DE SOBRASSADA ,PASTÍS FRED DE IOGURT I MELICOTÓ)
Dijous dia 31/07/2014
(Cap. 390: CREMA DE BRÒQUIL I FORMATGE,BUNYOLS DE LLUÇ I PIPES)
(Cap. 23: COCA D'ALBERGÍNIA I ALLS TORRATS AMB CALAMAR FLAM DE LLET I IOGURT) COCA D'ALBERGÍNIA I ALLS TORRATS AMB CALAMAR FLAM DE LLET I IOGURT Una micona més és un programa de plató de caire divulgatiu i d'entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els plats tradicionals de tota Espanya i coneixem les curiositats, els trucs i les novetats que presenten els plats que proposen el xef Tomeu Caldentey; el reconegut cuiner i presentador Óscar Martínez i el jove mallorquí Fabián León, que va quedar finalista al programa Master Chef. Des dels més senzills als més elaborats i amb una variant cada dia de la setmana, un valor afegit. Així, i a banda del plat principal que cuinarem cada dia, farem aperitius, cremes o postres. El llenguatge àgil, fàcil i demostratiu faran que aprenguem a cuinar un plat en un tres i no res. Dues noves receptes estiuenques al programa d'avui, la primera és una coca d'albergínia i alls torrats amb calamar. Per als postres vos suggerim un flam de llet i iogurt.

FITXA

De dilluns a divendres a les 19.55 h

Una micona més és un programa de plató de caire divulgatiu i d’entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els plats tradicionals de tota Espanya i coneixem les curiositats, els trucs i les novetats que presenten els plats que proposen tres cuiners molt reconeguts a les nostres Illes: TOMEU CALDENTEY, ÓSCAR MARTINEZ I FABIÁN LEÓN.

En aquesta nova edició comptam amb dos cuiners de dilluns a divendres Óscar Martínez i Fabián León. Ells dos aniran presentant els plats i cuinant. La seva presència al plató serà equilibrada. Es repartiran el protagonisme depenent de la recepta. Quan un pren la capdavantera l’altre fa d’ajudant. Un dia a la setmana rebran Tomeu Caldentey, el cuiner d’es Moli d’en Bou amb una estrella a la Guia Michelin, que a més és una de les estrelles del programa d’IB3 “Això és Mel”. Óscar i Fabián faran d’ajudants al “gran xef”. La proposta d’aquest dia serà un plat de cuina més elaborada.

Óscar Martínez i Fabián León,- tercer classificat al programa Master Chef de TVE -, ens  presentaran receptes de plats tradicionals. En el decurs del programa parlarem dels ingredients, l’elaboració del plat i les curiositats i les dades d’interès. Aprendrem a cuinar en el  sentit més ample de la paraula: des dels nostres plats més difícils als més fàcils, des de la cuina local i tradicional a la més moderna o cosmopolita.

Així, i a banda del plat principal, cuinarem també aperitius, cremes o postres. El llenguatge àgil, fàcil i demostratiu faran que aprenguem a cuinar un plat en un tres i no res.

NotíciesCuriositats i trucs culinaris amb Fabián León, Óscar Martínez i Tomeu Caldentey, a “Una micona més”

27/12/2013 14:56

Óscar Martínez, Fabián León i Tomeu Caldentey ens delectaran cada horabaixa amb les seves receptes

Tornen les millors receptes d’Oscar Martínez, a “Una micona més”

30/08/2013 14:38

Tot això i molt més porta la nova temporada del programa revelació dels horabaixes d’IB3. Us esperam aquest dilluns com sempre a les 20.00 hores.