UNA MICONA MÉS

L'espai culinari d'IB3 Televisió que t'ofereix les receptes més gustoses amb Tomeu Caldentey, Óscar Martínez i Fabián León.

DIFUSIONS

Dilluns dia 24/11/2014
(Cap. 549: PATÉ FÀCIL DE SALMÓ ,ARRÒS MELÓS DE BOTIFARRÓ I CARABASSA AMB PESTO DE RÚCULA)
Dimarts dia 25/11/2014
(Cap. 550: PASTÍS DE FETGE DE POLLASTRE AMB SALSA TÀRTARA ,PANNA COTTA DE LAVANDA) PASTÍS DE FETGE DE POLLASTRE AMB SALSA TÀRTARA PANNA COTTA DE LAVANDA Una micona més és un programa de plató de caire divulgatiu i d'entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els plats tradicionals de tota Espanya i coneixem les curiositats, els trucs i les novetats que presenten els plats que proposen el xef Tomeu Caldentey; el reconegut cuiner i presentador Óscar Martínez i el jove mallorquí Fabián León, que va quedar finalista al programa Master Chef. Des dels més senzills als més elaborats i amb una variant cada dia de la setmana, un valor afegit. Així, i a banda del plat principal que cuinarem cada dia, farem aperitius, cremes o postres. El llenguatge àgil, fàcil i demostratiu faran que aprenguem a cuinar un plat en un tres i no res. Començam el programa d'avui amb un pastís, però aquesta vegada no serà dolç, sinó salat, Òscar farà la recepta de pastís de fetge de pollastre amb salsa tàrtara. Per als postres, tos els passos per fer una panna cotta de lavanda.
Dimecres dia 26/11/2014
(Cap. 551: PASTA FULLADA DE PORROS AMB BOLETS, GAMBES I FORMATGE,PESTIÑOS)
Dijous dia 27/11/2014
(Cap. 552: FRICANDÓ DE VEDELLA ,BESCUITS DE ROMANÍ I MEL)

FITXA

De dilluns a divendres, a les 19.55 h

Una micona més és un programa de plató, divulgatiu i d’entreteniment, en el qual aprendrem a cuinar els plats tradicionals de tota Espanya i coneixerem les curiositats, els trucs i les novetats que presenten els plats que proposen tres cuiners molt reconeguts de les nostres Illes: Tomeu Caldentey, Óscar Martínez i Fabián León.

En aquesta nova edició, comptam amb dos cuiners de dilluns a divendres: Óscar Martínez i Fabián León. Ells dos aniran presentant els plats i cuinant. La seva presència al plató serà equilibrada. Es repartiran el protagonisme segons de la recepta que elaborin. Quan un pren la iniciativa, l’altre fa d’ajudant. Un dia a la setmana rebran Tomeu Caldentey, el cuiner d’es Moli d’en Bou amb una estrella a la Guia Michelin, que, a més, és una de les estrelles del programa d’IB3 Això és Mel. Óscar i Fabián faran d’ajudants del “gran xef”. La proposta d’aquest dia serà un plat de cuina més elaborada.

Óscar Martínez i Fabián León,- tercer classificat al programa Master Chef de TVE -, ens presentaran receptes de plats tradicionals. En el decurs del programa, parlarem dels ingredients, de l’elaboració del plat i de les curiositats i les dades d’interès. Aprendrem a cuinar en el  sentit més ample de la paraula: des dels nostres plats més difícils fins als més fàcils, des de la cuina més local i tradicional, fins a la més moderna o cosmopolita.

Així, i a part del plat principal, cuinarem també aperitius, cremes o postres. El llenguatge àgil, fàcil i demostratiu faran que aprenguem a cuinar un plat en un no res.

NotíciesCuriositats i trucs culinaris amb Fabián León, Óscar Martínez i Tomeu Caldentey, a “Una micona més”

27/12/2013 14:56

Óscar Martínez, Fabián León i Tomeu Caldentey ens delectaran cada horabaixa amb les seves receptes

Tornen les millors receptes d’Oscar Martínez, a “Una micona més”

30/08/2013 14:38

Tot això i molt més porta la nova temporada del programa revelació dels horabaixes d’IB3. Us esperam aquest dilluns com sempre a les 20.00 hores.