Dilluns 23 a les 20.00


“Una micona més”, el nou programa culinari d’IB3 Televisió
Una micona més és el nou programa gastronòmic de la cadena autonòmica balear conduit pel conegut presentador Miquel Such i Oscar Martínez, el reputat cuiner mallorquí. L’espai culinari pretén entretenir, divertir i ensenyar com és la cuina més tradicional, més avantguardista i més internacional, sempre amb un toc d’humor i carregat de moltes curiositats. Es podrà veure a IB3 Televisió de dilluns a divendres a les 20.00 h.

Ens endinsarem en un món ple de bons consells perquè cuinar no sigui un avorriment, ja que la cuina ha de ser amor i diversió per tal de conquerir als comensals. Tampoc deixarem de banda la cuina econòmica i jove, però tampoc els plats típics de les padrines de les Illes Balears.

A part d’un plat principal, cada dia de la setmana us oferirem receptes ben originals per poder preparar uns suculents aperitius, uns exòtics sorbets per rebaixar el menjar, uns entrants deliciosos o unes postres senzilles d’elaborar. També una vegada a la setmana, viatjarem arreu del món per conèixer diferents plats internacionals, que tendran un toc molt personal i saborós de la terra.

Primer capítol 23/01/12

En la primera entrega del programa us sorprendrem amb un original aperitiu que farà les delícies dels nostres comensals. Mesclarem el sabor dels alvocat amb el de les tomàtigues a una recepta ben original Iogurt d’alvocat amb tomàtigues seques en oli. També es preparà el plat principal, que serà Pastís de pollastre i carabassa amb Cabrales.

A més no tan sols oferiran receptes de cuina i els seus secrets d’elaboració, tan Miquel Such com Oscar Martínez ens introduiran en un món ple de bons consells perquè cuinar sigui tot passió i es deixi de banda l’avorriment.

Una micona més, cuina alegre i vistosa plena de divertides receptes per sorprendre a tots.


IB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL