UEP! COM ANAM?

És un programa en el qual volem acostar-nos a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida de fora vila, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.

DIFUSIONS

Dissabte dia 22/11/2014
(Cap. 181: FEINEJAREM I BALLAREM A CAMPOS, COLLIREM NESPLES ROSTIREM UN BON CABRIT I VISITA)
Dilluns dia 24/11/2014
(Cap. 132: CRIAREM RAMATS DE PORCS, BOUS, COLOMS I MENS I FAREM ESPARDENYERIA I TAMBÉ PER)
Dijous dia 27/11/2014
UEP! com anam?
(Cap. 133: COLLIREM OLIVES I FAREM BAUXA, ELABORAREM SAFRÀ, CUINAREM PAELLA I FAREM DE TAFO)

UEP! COM ANAM?: Vos contarem i mostrarem com va anar el pas pel Dijous Bo d’Inca

18/11/2014 11:32

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

FITXA

Dijous, a les 21.40 h

El programa explica el dia a dia del camp a través de les històries de la gent de la pagesia, que són els autèntics protagonistes del programa. A cada edició explicam tres històries personals: dues de relacionades amb l’agricultura i una tercera de més decantada cap a l’aspecte ramader. En Toni Crespí “Ballador” és l'encarregat de cercar aquestes històries per tota la geografia balear.

Les petites píndoles que fan una aportació erudita al món del camp. La condueix en Felip Munar, un folklorista ben conegut a Mallorca que ens explica paraules, refranys, feines antigues, eines perdudes, cançons, balls i tot el que tengui a veure amb els costums. 

A part d’això, el programa es completa amb notícies breus i reportatges més curts que tenen a veure amb les històries principals, sempre donant total importància a la vida i a la feina de la pagesia balear.

 


NotíciesUEP! COM ANAM?: Voltarem pes Dijous Bo, farem carabasses gegants a Muro i descobrirem uns joves foravilers ben aguts

11/11/2014 14:22

El capítol de Uep! Com anam? de dijous vespre serà un dels més entretenguts i complets que es recordin mai.

UEP! COM ANAM?: Feinejarem i ballarem a Campos, collirem nesples, rostirem un bon cabrit i visitarem Son Real

04/11/2014 12:22

Dijous vespre, a Uep! Com anam?, viurem una jornada de pinyol vermell amb en Toni Ballador i amb el jove president d'una agrupació folklòrica homònima de Campos a qui acompanyarem a fora vila a fer diverses feines curioses.

UEP! COM ANAM?: Collirem moniatos, gira-sols i pebres coents, trobarem un pollí albí i visitarem Sa Campaneta

28/10/2014 13:53

Aqueixa setmana, al programa de la pagesia més autèntic d'IB3, vos delectarem amb un capítol ple de curiositats foravileres i de pagesos entranyables.

UEP! COM ANAM?: Llaurarem sementers, colcarem cavalls indis, podarem figueres i collirem tomàtigues cherry

20/10/2014 13:03

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta”.