UEP! COM ANAM?

És un programa en el qual volem acostar-nos a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida de fora vila, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.

DIFUSIONS

AVUI
(Cap. 192: SEMBRAREM I EMPELTAREM CACTUS, CONRAREM UNA VELA A S'ALBUFERA I DESCOBRIREM LES)

UEP! COM ANAM?: Sembrarem i empeltarem cactus, conrarem una vela a s’Albufera i descobrirem les cases de Son Puig

26/01/2015 13:09

En referència als altres reportatges rurals, a Muro, collirem hortalisses de temporada a una preciosa vela, amb un hortolà aficionat que, des que es va jubilar, es dedica a xalar amb la placidesa bucòlica de s’Albufera.

FITXA

Dijous, a les 21.40 h

El programa explica el dia a dia del camp a través de les històries de la gent de la pagesia, que són els autèntics protagonistes del programa. A cada edició explicam tres històries personals: dues de relacionades amb l’agricultura i una tercera de més decantada cap a l’aspecte ramader. En Toni Crespí “Ballador” és l'encarregat de cercar aquestes històries per tota la geografia balear.

Les petites píndoles que fan una aportació erudita al món del camp. La condueix en Felip Munar, un folklorista ben conegut a Mallorca que ens explica paraules, refranys, feines antigues, eines perdudes, cançons, balls i tot el que tengui a veure amb els costums. 

A part d’això, el programa es completa amb notícies breus i reportatges més curts que tenen a veure amb les històries principals, sempre donant total importància a la vida i a la feina de la pagesia balear.

 


NotíciesUEP! COM ANAM: Esbrostarem vinyes, conrarem cols i calçots, aguiarem frit de pastanaga i visitarem Es Pagos

19/01/2015 14:10

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

UEP! COM ANAM?: Celebrarem un Nadal foraviler així com toca

22/12/2014 09:58

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.