UEP! COM ANAM?

És un programa en el qual volem acostar-nos a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida de fora vila, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.

DIFUSIONS

AVUI
(Cap. 184: COLLIREM I TRULLAREM OLIVES A EIVISSA, CUINAREM FULLES DE LLIMONERA I VISITAREM)
(Cap. 133: COLLIREM OLIVES I FAREM BAUXA, ELABORAREM SAFRÀ, CUINAREM PAELLA I FAREM DE TAFO)
Dissabte dia 29/11/2014
(Cap. 183: VOS CONTAREM I MOSTRAREM COM VA ANAR EL PASDE "UEP! COM ANAM?" PEL DIJOUS BO D) VOS CONTAREM I MOSTRAREM COM VA ANAR EL PAS DE "UEP! COM ANAM?" PEL DIJOUS BO D'INCA Aquesta setmana, al programa rural i foraviler més autèntic d'IB3, vos proposam fer una llarga i fructífera passejada pel Dijous Bo d'Inca en companyia d'en Toni Ballador; per mostrar-vos com va anar enguany la fira per excel·lència del camp mallorquí, per fer-vos partícips de l'ambient festiu de la jornada, per ensenyar-vos els bons productes de fora vila que s'exposen a la venda als diversos aparadors i per presentar-vos alguns dels molts bons pagesos que s'hi van congriar a les parades i a les exhibicions de la Plaça del Bestiar. Serà un capítol ben especial i entretingut en què, entre xerrada i xerrada i entre acte i acte, aprofitarem per repassar algunes de les millors històries que hem vist al programa des del principi de la temporada fins ara. Ja ho sabeu, idò: mentre vos preparam nous i espectaculars reportatges per les Pitiüses, per Menorca i per Mallorca, aquest dijous vespre teniu una nova cita amb "Uep! Com anam?" i tots sou convidats a venir de fira amb nosaltres. Vos hi esperam!!!

UEP! COM ANAM?: Collirem i trullarem olives a Eivissa, cuinarem fulles de llimonera i visitarem Son Marroig

25/11/2014 13:06

Tot això i més, és el que vos espera a l'emissió setmanal del programa més foraviler i rural de la televisió balear. Dijous, a les 21.35 hores.

FITXA

Dijous, a les 21.40 h

El programa explica el dia a dia del camp a través de les històries de la gent de la pagesia, que són els autèntics protagonistes del programa. A cada edició explicam tres històries personals: dues de relacionades amb l’agricultura i una tercera de més decantada cap a l’aspecte ramader. En Toni Crespí “Ballador” és l'encarregat de cercar aquestes històries per tota la geografia balear.

Les petites píndoles que fan una aportació erudita al món del camp. La condueix en Felip Munar, un folklorista ben conegut a Mallorca que ens explica paraules, refranys, feines antigues, eines perdudes, cançons, balls i tot el que tengui a veure amb els costums. 

A part d’això, el programa es completa amb notícies breus i reportatges més curts que tenen a veure amb les històries principals, sempre donant total importància a la vida i a la feina de la pagesia balear.

 


NotíciesUEP! COM ANAM?: Vos contarem i mostrarem com va anar el pas pel Dijous Bo d’Inca

18/11/2014 11:32

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

UEP! COM ANAM?: Voltarem pes Dijous Bo, farem carabasses gegants a Muro i descobrirem uns joves foravilers ben aguts

11/11/2014 14:22

El capítol de Uep! Com anam? de dijous vespre serà un dels més entretenguts i complets que es recordin mai.

UEP! COM ANAM?: Feinejarem i ballarem a Campos, collirem nesples, rostirem un bon cabrit i visitarem Son Real

04/11/2014 12:22

Dijous vespre, a Uep! Com anam?, viurem una jornada de pinyol vermell amb en Toni Ballador i amb el jove president d'una agrupació folklòrica homònima de Campos a qui acompanyarem a fora vila a fer diverses feines curioses.

UEP! COM ANAM?: Collirem moniatos, gira-sols i pebres coents, trobarem un pollí albí i visitarem Sa Campaneta

28/10/2014 13:53

Aqueixa setmana, al programa de la pagesia més autèntic d'IB3, vos delectarem amb un capítol ple de curiositats foravileres i de pagesos entranyables.