UEP! COM ANAM?

És un programa en el qual volem apropar-nos a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.

DIFUSIONS

AVUI
(Cap. 153: FAREM PLANTERS, SEREM PASTORS SOLITARIS, VACUNAREM OVELLES I CUINAREM PINYA MALL)
(Cap. 103: COLLIREM I EXPORTAREM PATATES, CRIAREM PORCS, TRENCAREM AMETLES I COLLIREM BONA)
Diumenge dia 27/04/2014
(Cap. 153: FAREM PLANTERS, SEREM PASTORS SOLITARIS, VACUNAREM OVELLES I CUINAREM PINYA MALL)

Farem planters, serem pastors solitaris, vacunarem ovelles i cuinarem pinya mallorquina, a “Uep! Com anam?”

16/04/2014 18:54

Cuinarem una recepta molt antiga i gairebé desapareguda del nostre receptari tradicional: la pinya mallorquina.

FITXA

Dijous a les 21.40 h

El programa s’estructurarà al voltant de tres seccions o eixos els quals, a la vegada, tindran certa diversitat interna.

El primer eix argumental, aquell que suportarà el major pes del programa serà el de les històries dels pagesos, els autèntics protagonistes del programa. En totes les edicions desenvoluparem tres històries personals, dos lligades a l’agricultura i una tercera més decantada cap la vessant ramadera.Cada història durarà al voltant de 8 minuts i estarà conduida per Toni Crespí “Ballador”.

El segon eix argumental es desenvoluparà a base de petites píndoles i serà una aportació erudita al món del camp. La conduirà en Felip Munar, un folklorista ben conegut a Mallorca el qual anirà explicant-nos paraules, refranys, tasques antigues, eiens perdudes, cançons, balls i tot el que tingui que veure amb els costums. La durada d’aquesta secció és la més indeterminada però al remat pot sumar uns 6 o 7 minuts de programa.

El tercer eix serà una petita secció de receptes, remeis i solucions casolanes a problemes que tenen a veure amb la vida rural. Aquí podrem parlar des de com es fa una melmelada fins com reaprofitar els materials comuns de tots els dies per fer un adob natural. La secció la conduirà Maria Montero i tindrà una durada entre els 6 i els 8 minuts. Aquesta secció té les mateixes característiques que altres programes didàctics. Hi ha una taula on hi ha uns materials (be de cuina, be de bricolatge etc) que anirem utilitzant per aconseguir els objectius desitjats. A banda d’açò el programa es completa amb notícies breus i reportatges més petits que tenen a veure amb les històries principals.


NotíciesVacunarem cabres i porcs a Eivissa, regarem tarongers a Sóller i farem uns robiols molt originals, a “Uep! Com anam?”

07/04/2014 11:08

Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, l'amo en Toni Ballador serà per Eivissa i, primer de tot, berenarà així com toca, a Can Ros: una de les fabriques d'embotits amb més solera de l'illa. 

Prepararem vinyes joves i empeltarem ceps, sembrarem horts i celebrarem 3 anys d’emissions, a “Uep! Com anam?”

31/03/2014 11:44

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Cuidarem paulònies, pasturarem amb un excapellà per Artà i farem d’hortolans amb un nin gabellí, a “Uep! Com anam?”

24/03/2014 14:40

Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, el programa més camper d’IB3, vos explicarem un parell d’històries rurals ben intenses i també vos mostrarem feines curioses de bon de ver.

Criarem caragols, xampinyons i truges, farem embotit, orellanes i coca, i trencarem marès, a “Uep! Com anam?”

18/03/2014 13:55

Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, ens deixarem guiar pel paladar a l’hora de configurar el nostre menú setmanal de reportatges campers.