UEP! COM ANAM?

És un programa en el qual volem acostar-nos a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida de fora vila, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.

DIFUSIONS

AVUI
(Cap. 187: VACUNAREM MENS, VISITAREM LES CASES DE MULETA, CUINAREM ESCALDUMS DE NADAL I ARE)
Dilluns dia 22/12/2014
(Cap. 135: FEINEJAREM AMB JOVES PAGESOS, FAREM CALÇ, ENS CULTIVAREM I DONAREM EL SUS AL N) FEINEJAREM AMB JOVES PAGESOS, FAREM CALÇ, ENS CULTIVAREM I DONAREM EL SUS AL NADAL Aquest dijous, a "Uep! Com anam?", tendrem un capítol ben rejovenidor i trepidant. Al llarg de les quatre parts del reportatge central del programa, en Toni Ballador es trobarà amb quatre joves diferents -de Porreres, Sóller, Inca i Biniamar- que fa poc que s'han posat a fer feina a fora vila. El nostre presentador els acompanyarà i ajudarà en les tasques diàries a què es dediquen cadascun d'ells: començarà alletant vedells i munyint vaques, continuarà talant i exsecallant arbres per la Serra, seguirà traginant i carregant bales de palla amb una al·lota ben tractorista, i acabarà arreglant oliveres i menant ovelles amb un padrí i un nét que formen un tàndem camper ben curiós. I, a més de feinejar amb tots quatre joves, l'amo en Toni també ens descobrirà: les seves històries personals, l'origen de les seves vocacions, les diverses dificultats que varen afrontar en el moment de començar i quina opinió tenen sobre les subvencions que contempla la nova Política Agrícola Comuna per als joves pagesos que vulguin viure del camp com ells. Serà un reportatge molt complet i plural, així com toca. I també serà ben interessant la secció d'en Felip Munar, en què coneixerem al detall com era l'ofici dels antics calciners. I el Rebost no quedarà enrere: na Maria Montero aparcarà per un dia els remeis i les receptes i ens donarà consells per decorar ca nostra de manera original aquest Nadal. I també aprendrem a fer de meteoròlegs per Menorca amb una pagesa ben sabuda i visitarem una espectacular finca de Deià. ¿Què vos pareix si en farem, de coses? Confiam que totes vos agradin i que el vostre esperit sigui prou jove com per poder seguir-nos el ritme...
Dijous dia 25/12/2014
(Cap. 188: CELEBRAREM UN NADAL FORAVILER AIXÍ COM TOC)
(Cap. 137: R.FEINEJAREM AMB UN MISSATGE POLLENCÍ BEN AGUT)

UEP! COM ANAM?: Vacunarem mens, visitarem les cases de Muleta, aguiarem escaldums de Nadal i aregarem cavalls

16/12/2014 14:56

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

FITXA

Dijous, a les 21.40 h

El programa explica el dia a dia del camp a través de les històries de la gent de la pagesia, que són els autèntics protagonistes del programa. A cada edició explicam tres històries personals: dues de relacionades amb l’agricultura i una tercera de més decantada cap a l’aspecte ramader. En Toni Crespí “Ballador” és l'encarregat de cercar aquestes històries per tota la geografia balear.

Les petites píndoles que fan una aportació erudita al món del camp. La condueix en Felip Munar, un folklorista ben conegut a Mallorca que ens explica paraules, refranys, feines antigues, eines perdudes, cançons, balls i tot el que tengui a veure amb els costums. 

A part d’això, el programa es completa amb notícies breus i reportatges més curts que tenen a veure amb les històries principals, sempre donant total importància a la vida i a la feina de la pagesia balear.

 


NotíciesUEP! COM ANAM?: Feinejarem a una vaqueria menorquina moderna, menarem ovelles dins Vila i visitarem Cala Murta

03/12/2014 11:51

Tot això i més, és el que vos espera a l'emissió setmanal del programa més foraviler i rural de la televisió balear. Dijous, a les 21.35 hores.

UEP! COM ANAM?: Collirem i trullarem olives a Eivissa, cuinarem fulles de llimonera i visitarem Son Marroig

25/11/2014 13:06

Tot això i més, és el que vos espera a l'emissió setmanal del programa més foraviler i rural de la televisió balear. Dijous, a les 21.35 hores.

UEP! COM ANAM?: Vos contarem i mostrarem com va anar el pas pel Dijous Bo d’Inca

18/11/2014 11:32

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.