UEP! COM ANAM?

És un programa en el qual volem apropar-nos a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.

DIFUSIONS

AVUI
(Cap. 127: ALMANGRAREM OVELLES SORIANES, FAREM MARGES, COLLIREM FRUITA I CUINAREM RODET MAL)
Dijous dia 23/10/2014
(Cap. 179: LLAURAREM SEMENTERS, COLCAREM CAVALLS INDIS, PODAREM FIGUERES I COLLIREM TOMATES)
(Cap. 128: COLLIREM FRUITES DE TARDOR, ELABORAREM REMEIS COSMÈTICS I DE SALUT I CERCAREM PI)

UEP! COM ANAM?: Llaurarem sementers, colcarem cavalls indis, podarem figueres i collirem tomates cherry

20/10/2014 13:03

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

FITXA

Dijous a les 21.40 h

El programa explica el dia a dia del camp balear a través de les històries dels nostres pagesos, que són els autèntics protagonistes del programa. A cada edició desenvolupam tres històries personals, dues lligades a l’agricultura i una tercera més decantada cap al vessant ramader. En Toni Crespí “Ballador” és l'encarregat de cercar aquestes històries arreu de la geografia balear.

Les petites píndoles que fan una aportació erudita al món del camp. La condueix en Felip Munar, un folklorista ben conegut a Mallorca el qual ens explica paraules, refranys, tasques antigues, eines perdudes, cançons, balls i tot el que tengui que veure amb els costums. 

A banda d’això, el programa es completa amb notícies breus i reportatges més petits que tenen a veure amb les històries principals, sempre donant total importància a la vida i dedicació al camp balear.


NotíciesUEP! COM ANAM?: Conrarem ocra a Eivissa, collirem kiwis a Maria, cantarem entre mens i descobrirem Son Esteve

14/10/2014 10:59

Ni tampoc heu de passar per alt la suculenta granada mallorquina que cuinarem a Sóller amb en Manu 'Catmam',  tota una celebritat dels videoblocs gastronòmics d'Internet.

UEP! COM ANAM: Collirem i enfilarem pebres, tomarem garroves, vermarem a Menorca i visitarem Tagamanent

06/10/2014 19:53

Per aquest dijous vespre, al programa més rural i autèntic de la radiotelevisió balear, vos hem preparat un variat de tasques pageses d’allò més inspirador.

UEP! COM ANAM?: Vermarem i farem vi espumós, cuinarem fideus de vermar i visitarem la possessió de Galatzó

23/09/2014 15:13

Aquest dijous vespre, al programa més pagès i autèntic d’IB3, ens ficarem de ple en les feines de la verema que aquests darrers dies de setembre es duen a terme pertot arreu a fora vila.