UEP! COM ANAM?

És un programa en el qual volem apropar-nos a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.

DIFUSIONS

Dijous dia 04/09/2014
(Cap. 172: r.FAREM DE PLACERS AL MERCAT SETMANAL D'INCA)
(Cap. 123: R.PREPARAREM LA VEREMA, VISITAREM UNA RESERVA NATURAL I RECORDAREM EL MILLOR DE)
Dilluns dia 08/09/2014
(Cap. 123: R.PREPARAREM LA VEREMA, VISITAREM UNA RESERVA NATURAL I RECORDAREM EL MILLOR DE)

UEP! COM ANAM?: Farem de placers al mercat setmana d’Inca

01/09/2014 14:09

Entre i entre veurem altres reportatges de fora vila que ens faran passar una bona estona davant el televisor.

FITXA

Dijous a les 22.00 h

El programa s’estructurarà al voltant de tres seccions o eixos els quals, a la vegada, tindran certa diversitat interna.

El primer eix argumental, aquell que suportarà el major pes del programa serà el de les històries dels pagesos, els autèntics protagonistes del programa. En totes les edicions desenvoluparem tres històries personals, dos lligades a l’agricultura i una tercera més decantada cap la vessant ramadera.Cada història durarà al voltant de 8 minuts i estarà conduida per Toni Crespí “Ballador”.

El segon eix argumental es desenvoluparà a base de petites píndoles i serà una aportació erudita al món del camp. La conduirà en Felip Munar, un folklorista ben conegut a Mallorca el qual anirà explicant-nos paraules, refranys, tasques antigues, eiens perdudes, cançons, balls i tot el que tingui que veure amb els costums. La durada d’aquesta secció és la més indeterminada però al remat pot sumar uns 6 o 7 minuts de programa.

El tercer eix serà una petita secció de receptes, remeis i solucions casolanes a problemes que tenen a veure amb la vida rural. Aquí podrem parlar des de com es fa una melmelada fins com reaprofitar els materials comuns de tots els dies per fer un adob natural. La secció la conduirà Maria Montero i tindrà una durada entre els 6 i els 8 minuts. Aquesta secció té les mateixes característiques que altres programes didàctics. Hi ha una taula on hi ha uns materials (be de cuina, be de bricolatge etc) que anirem utilitzant per aconseguir els objectius desitjats. A banda d’açò el programa es completa amb notícies breus i reportatges més petits que tenen a veure amb les històries principals.


NotíciesUEP! COM ANAM?: Veurem melons i també anirem amb carro de Pollença a Llenaire

26/08/2014 15:29

Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, enviarem l'amo en Toni Ballador a veure com van els melons que competiran en els concursos del meló més gros i del meló de més qualitat de Vilafranca de Bonany.

Collirem i pelarem ametles, nedarem a un safareig, anirem a ciutat i enfilarem tomàtigues, a “Uep! Com anam?”

19/08/2014 11:44

Aquest dijous, a Uep! Com anam?, seguirem i aprendrem en directe un caramull de tasques d'agricultura i de ramaderia tan diverses com interessants.

Farem festa grossa, segarem alfals i cuinarem amb productes directes de l’hort, a “Uep! Com anam?”

11/08/2014 13:54

Aquest dijous teniu una cita a les 21.45 hores amb el programa més rural i orejat de la televisió balear.

Munyirem cabres, farem formatge a Manacor, i pasturarem per Algaida, a “Uep! Com anam?”

04/08/2014 15:41

Aquest dijous teniu una cita a les 21.45 hores amb el programa més rural i orejat de la televisió balear.