UEP! COM ANAM?

És un programa en el qual volem apropar-nos a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.

DIFUSIONS

Dijous dia 31/07/2014
(Cap. 167: COLLIREM TOMÀTIGUES, CONEIXEREM LA FAN Nº1 D'ANTONIO MOLINA I VEUREM MOLTA HORTA)
(Cap. 118: INCENDI ANDRATX)

Collirem tomàtigues, coneixerem a una fan d’Antonio Molina i farem horta, a “Uep! Com anam?”

28/07/2014 14:53

A Uep! Com anam?, recollirem el fruit d'una setmana ben intensa

FITXA

Dijous a les 22.00 h

El programa s’estructurarà al voltant de tres seccions o eixos els quals, a la vegada, tindran certa diversitat interna.

El primer eix argumental, aquell que suportarà el major pes del programa serà el de les històries dels pagesos, els autèntics protagonistes del programa. En totes les edicions desenvoluparem tres històries personals, dos lligades a l’agricultura i una tercera més decantada cap la vessant ramadera.Cada història durarà al voltant de 8 minuts i estarà conduida per Toni Crespí “Ballador”.

El segon eix argumental es desenvoluparà a base de petites píndoles i serà una aportació erudita al món del camp. La conduirà en Felip Munar, un folklorista ben conegut a Mallorca el qual anirà explicant-nos paraules, refranys, tasques antigues, eiens perdudes, cançons, balls i tot el que tingui que veure amb els costums. La durada d’aquesta secció és la més indeterminada però al remat pot sumar uns 6 o 7 minuts de programa.

El tercer eix serà una petita secció de receptes, remeis i solucions casolanes a problemes que tenen a veure amb la vida rural. Aquí podrem parlar des de com es fa una melmelada fins com reaprofitar els materials comuns de tots els dies per fer un adob natural. La secció la conduirà Maria Montero i tindrà una durada entre els 6 i els 8 minuts. Aquesta secció té les mateixes característiques que altres programes didàctics. Hi ha una taula on hi ha uns materials (be de cuina, be de bricolatge etc) que anirem utilitzant per aconseguir els objectius desitjats. A banda d’açò el programa es completa amb notícies breus i reportatges més petits que tenen a veure amb les històries principals.


NotíciesPasturarem ovelles, farem hort ecològic i cuinarem barquetes de tumbet , a “Uep! Com anam?”

21/07/2014 15:15

Aquest dijous tornam a les 22.00 hores amb el programa més rural

Aixecarem albercocs i farem sequer, cuidarem animals, collirem tàperes i farem una tapenada, a “Uep! Com anam?”

15/07/2014 11:03

Aquest dijous teniu una cita a les 22.00 hores amb el programa més rural i orejat de la televisió balear.

Munyirem vaques, nodrirem ovelles i bísties i alletarem una vedells ben guapos, a “Uep! Com anam?”

07/07/2014 11:27

Aquest dijous teniu una cita a les 22.00 hores amb el programa més rural i orejat de la televisió balear.

Farem una volta per la marjal de Sa Pobla i mirarem com va l’arròs bombeta, a “Uep! Com anam?”

30/06/2014 12:07

Aquest dijous, el presentador més pobler d’IB3, en Toni Ballador, farà una volta per la marjal del seu poble i mirarà com van els diferents cultius que s’hi conren sota la intensa calor i basca que cau aquests dies.