UEP! COM ANAM?

És un programa en el qual volem apropar-nos a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.

DIFUSIONS


FITXA

Dijous a les 21.55 h

El programa explica el dia a dia del camp balear a través de les històries dels nostres pagesos, que són els autèntics protagonistes del programa. A cada edició desenvolupam tres històries personals, dues lligades a l’agricultura i una tercera més decantada cap al vessant ramader. En Toni Crespí “Ballador” és l'encarregat de cercar aquestes històries arreu de la geografia balear.

Les petites píndoles que fan una aportació erudita al món del camp. La condueix en Felip Munar, un folklorista ben conegut a Mallorca el qual ens explica paraules, refranys, tasques antigues, eines perdudes, cançons, balls i tot el que tengui que veure amb els costums. 

A banda d’això, el programa es completa amb notícies breus i reportatges més petits que tenen a veure amb les històries principals, sempre donant total importància a la vida i dedicació al camp balear.


NotíciesUEP! COM ANAM?: Vermarem i farem vi espumós, cuinarem fideus de vermar i visitarem la possessió de Galatzó

23/09/2014 15:13

Aquest dijous vespre, al programa més pagès i autèntic d’IB3, ens ficarem de ple en les feines de la verema que aquests darrers dies de setembre es duen a terme pertot arreu a fora vila.

UEP! COM ANAM?: Arrabassarem una carabassa de 200 quilos, collirem tomàtigues i pasturarem ovelles

15/09/2014 14:38

Tot això i més, és el que vos espera a l'emissió setmanal del programa més camper, rural i nostrat de la televisió balear. Aquest dijous a les 21.45 hores.

UEP! COM ANAM?: Veremarem a Son Bordils, collirem figues, farem gloses i posarem un antic molí al vent

09/09/2014 11:47

Aquest dijous vespre, a Uep! Com anam?, farem de veremadors per Inca, collirem figues i direm gloses a Búger, farem d'hortolans solidaris per Felanitx.

UEP! COM ANAM?: Farem de placers al mercat setmana d’Inca

01/09/2014 14:09

Entre i entre veurem altres reportatges de fora vila que ens faran passar una bona estona davant el televisor.