UEP! COM ANAM?

És un programa en el qual volem apropar-nos a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.

DIFUSIONS

Dijous dia 18/09/2014
(Cap. 174: ARRABASSAREM UNA CARABASSA DE 200 QUILOS, COLLIREM TOMÀTIGUES I PASTURAREM OVELL)
UEP! com anam?

UEP! COM ANAM?: Arrabassarem una carabassa de 200 quilos, collirem tomàtigues i pasturarem ovelles

15/09/2014 14:38

Tot això i més, és el que vos espera a l'emissió setmanal del programa més camper, rural i nostrat de la televisió balear. Aquest dijous a les 21.45 hores.

FITXA

Dijous a les 21.55 h

El programa s’estructurarà al voltant de tres seccions o eixos els quals, a la vegada, tindran certa diversitat interna.

El primer eix argumental, aquell que suportarà el major pes del programa serà el de les històries dels pagesos, els autèntics protagonistes del programa. En totes les edicions desenvoluparem tres històries personals, dos lligades a l’agricultura i una tercera més decantada cap la vessant ramadera.Cada història durarà al voltant de 8 minuts i estarà conduida per Toni Crespí “Ballador”.

El segon eix argumental es desenvoluparà a base de petites píndoles i serà una aportació erudita al món del camp. La conduirà en Felip Munar, un folklorista ben conegut a Mallorca el qual anirà explicant-nos paraules, refranys, tasques antigues, eiens perdudes, cançons, balls i tot el que tingui que veure amb els costums. La durada d’aquesta secció és la més indeterminada però al remat pot sumar uns 6 o 7 minuts de programa.

El tercer eix serà una petita secció de receptes, remeis i solucions casolanes a problemes que tenen a veure amb la vida rural. Aquí podrem parlar des de com es fa una melmelada fins com reaprofitar els materials comuns de tots els dies per fer un adob natural. La secció la conduirà Maria Montero i tindrà una durada entre els 6 i els 8 minuts. Aquesta secció té les mateixes característiques que altres programes didàctics. Hi ha una taula on hi ha uns materials (be de cuina, be de bricolatge etc) que anirem utilitzant per aconseguir els objectius desitjats. A banda d’açò el programa es completa amb notícies breus i reportatges més petits que tenen a veure amb les històries principals.


NotíciesUEP! COM ANAM?: Veremarem a Son Bordils, collirem figues, farem gloses i posarem un antic molí al vent

09/09/2014 11:47

Aquest dijous vespre, a Uep! Com anam?, farem de veremadors per Inca, collirem figues i direm gloses a Búger, farem d'hortolans solidaris per Felanitx.

UEP! COM ANAM?: Farem de placers al mercat setmana d’Inca

01/09/2014 14:09

Entre i entre veurem altres reportatges de fora vila que ens faran passar una bona estona davant el televisor.

UEP! COM ANAM?: Veurem melons i també anirem amb carro de Pollença a Llenaire

26/08/2014 15:29

Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, enviarem l'amo en Toni Ballador a veure com van els melons que competiran en els concursos del meló més gros i del meló de més qualitat de Vilafranca de Bonany.

Collirem i pelarem ametles, nedarem a un safareig, anirem a ciutat i enfilarem tomàtigues, a “Uep! Com anam?”

19/08/2014 11:44

Aquest dijous, a Uep! Com anam?, seguirem i aprendrem en directe un caramull de tasques d'agricultura i de ramaderia tan diverses com interessants.