Divendres 04 a les 21.45


Nit de terror – sense interrupcions – a IB3, amb el film “El hombre lobo”
21.45 hores El hombre lobo (2010)

Divendres, en acabar l’IB3 Noticíes vespre, us oferirem a “Cinema sense interrupcions” la pel·lícula El hombre lobo, protagonitzada per Benicio del Toro, Anthony Hopkins, Geraldine Chaplin i Emily Blunt.

El hombre lobo es va estrenar a Espanya el 12 de febrer de 2010. La pel·lícula és un remake del clàssic de terror de 1941. La cinta va ser la guanyadora de l’Oscar al “Millor maquillatge”.

La infància de Lawrence Talbot (Benicio del Toro) es va acabar bruscament la nit que va morir la seva mare. Va decidir llavors abandonar el seu poble, Blackmoor, i va trigar molts anys en recuperar-se i oblidar. Quan Gwen Conliffe (Emily Blunt) , la promesa del seu germà el troba, li diu que aquest ha desaparegut i li demana que l’ajudi a buscar-lo. Talbot regressa llavors a casa i s’assabenta que un ésser brutal ha matat a molta de gent del camp. Aviat descobreix que existeix una antiga maledicció que converteix a les víctimes en homes llop les nits de lluna plena. Per a acabar amb la matança i protegir a la dona de la qual s’ha enamorat, Talbot haurà de destruir a la temible criatura que s’amaga en els boscos propers al poble. Quan, finalment, surt a cercar a la bèstia, descobreix que ell també té un costat fosc i primitiu que no podia ni tan sols imaginar…

El director Joe Johnston va dirigir l’any 2010 aquesta producció de terror nord-americana.


IB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL