Dissabte 15 a les 21.40


Clint Eastwood a la comèdia “Duro de pelar”, encapçalen la nit de dissabte a IB3
21.40 hores Duro de pelar (1978)

Dissabte, en acabar l’edició d’IB3 Notícies vespre cap de setmana, us oferirem al nostre cicle de Clint Eastwood, una comèdia ben divertida de l’actor, en aquest cas interpretada per ell i Sondra Locke, sota la direcció de James Fargo.

Phil és un camioner molt bon xicot a qui li entusiasma la cervesa freda, la música country i fer-se respectar per mitjà dels seus punys. Phil, que es fa acompanyar per un orangutan que va guanyar en una aposta, està enamorat d’una cantant cridada Lynn, però ella no vol compromisos seriosos.

Una producció amb la que podreu gaudir del bon cinema de l’oest aquest dissabte a partir de els 21.40 hores.

Tot seguit, La gran pelea, comèdia nord-americana de l’any 1980 dirigida per Buddy Van Horn i protagonitzada també per Clint Eastwood i Sondra Locke.

Philo Beddoe segueix al peu de la carretera, amb el seu inseparable amic orangutan Clyde, dedicat a les baralles clandestines. Després de deixar flipat a un contrincant, Clyde es col·loca en el seient posterior d’un cotxe de policia ocasionant nous problemes. Després de tornar a casa amb Dt., a Philo li ofereixen una baralla amb Jack Wilson, el campió de la costa perla Màfia.Philosalva distretament la vida de Wilson, però la màfia segresta a la seva núvia per obligar-li a continuar amb el combat.


IB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL