Dilluns 17 a les 12.00


L’anàlisi de la temporada turística a Menorca amb Joan Melis a “La Mirada” d’aquest dilluns
Aquest dilluns al programa La Mirada, després de fer un repàs a tota l’actualitat informativa, Míriam Garcia entrevistarà a Joan Melis, president de l’Associació  Hotelera de Menorca (ASHOME), que des de la nostra delegació a l’illa menorquina aportarà la seva experta opinió i punt de vista sobre el resultat del sector turístic menorquí d’aquesta temporada.

Aquest any està resultant millor del que s’esperava per al sector hoteler, com ho demostra que l’ocupació, a hores d’ara de l’exercici, està sent superior a la benvolguda inicialment. Així, ASHOME tenia previst que, transcorreguts els vuit primers mesos de l’any, s’haguessin venut el 60,39 per cent de les places, mentre que, ara com ara, està sent del 68,17 per cent.

Aquest percentatge és també superior al 65,13 per cent d’ocupació que va haver-hi durant tot el 2011, per la qual cosa si les xifres segueixen sent més elevades fins a finals d’any, el resultat de l’exercici serà més positiu que l’anterior.

Tot seguit, podreu veure un capítol de la sèrie Mossèn Capellà. Ja serà a partir de els 13.30 hores quan la presentadora Mar Puigserver, a l’espai “La Mirada”, ens farà gaudir dels millors reportatges humans i de les curiositats del dia a dia dels nostres pobles a més de comptar amb altres seccions com les visites a establiments de restauració per descobrir delicioses receptes i noves propostes per delectar-nos.

 


IB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL