IB3 Televisió informa


Èxit de participació de les xocolatades solidàries, a “La Mirada”
“Esporles per Esporles” donarà menjar al llarg de dos mesos als més desfavorits

La propera cita serà dilluns 16 de desembre a la plaça Pare Camps, des Mercadal

El programa d’IB3 Televisió La Mirada segueix visitant els municipis de les Illes per tal d’ajudar als més desfavorits amb les xocolatades solidàries.

Ahir, el nostre equip es va desplaçar cap a Esporles per recollir aliments bàsics per l’associació “Esporles per Esporles”. Des de les 18.00 hores els habitants del municipi es varen congregar a la plaça des Jardinet on varen poder oferir la seva ajuda a canvi d’una tassa de xocolata.

Malgrat les baixes temperatures l’equip del programa va quedar molt content, ja que, es varen superar les expectatives de col·laboració per part dels ciutadans. Tal i com es va confirmar per part de representants de l’associació es varen recollir aliments per a que durant dos mesos els més desfavorits tenguin menjar.

Els tres presentadors d’IB3 Televisió: Rafel de Can Renou, Joan Martí i Marina Andreu,  varen ser els encarregats d’oferir un tassa de xocolata a canvi de la solidaritat amb l’associació.

Mitjançant les xarxes socials (Facebook: fanpage – lamiradaib3, a Twitter: @IB3televisio amb les etiquetes: #lamiradaib3 o #xocolatadessolidaries) i a la nostra pàgina web: www.ib3tv.com, podreu anar fent el seguiment dels municipis que visitarem i les entitats que necessiten ajuda.

En aquests moments hi ha molts de ciutadans de les balears que estan passant moments molt dolents i necessiten productes bàsics. Per aquest motiu, des del nostre programa hem volgut posar tots els mitjans possibles com a televisió autonòmica per ajudar a tots aquells que més ho necessiten. Ens ajudau?


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL