Diumenge 19 a les 19.30


Sant Sebastià 2014 a IB3
Enguany estarem presents a les xarxes socials amb l’ etiqueta #santsebastià2014ib3

Les festes del patró de Palma 2014 es podran veure en directe des de qualsevol indret a través del web: www.ib3tv.com

Revetla de Sant Sebastià a Palma

Diumenge dia 19, a partir de les 19.30 hores us oferirem un programa especial La Mirada, presentat per Victoria Maldi, que ens mostrarà l’ambient que hi haurà a Palma, amb motiu de la revetla de Sant Sebastià.

Les nostres càmeres mostraran l’encesa del fogueró a la plaça Major que enguany anirà a càrrec del Drac de na Coca. A més, veurem l’ambient que hi haurà a la plaça amb els gegants i xeremiers.

Connectarem en directe amb els nostres reporters del programa: Raül Valls, Elisabeth Ferrer, Carles Grimalt, Ariadna Alfonso i Marina Andreu que estaran distribuïts a diferents llocs de Ciutat. Amb ells descobrirem l’ambient festiu que es viurà a Palma.  

Just després de l’edició d’IB3 Notícies cap de setmana tornarem connectar en directe amb les diferents places: plaça Major, Cort, Joan Carles I, de la Reina i La Llotja per mostrar com segueix la festa als concerts programats.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Us convidam a interactuar amb noltros a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #santsebastià2014ib3 i  a www.facebook.com/ib3tv.


IB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL