Dijous 07 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Conrarem fruita a Menorca, esquitarem al Pla, pasturarem al Llevant i aguiarem a Eivissa
Aquesta setmana, al programa foraviler més arrelat i adobat de la radiotelevisió balear, recorrerem, de cap a cap, el camp de les nostres Illes per cercar els pagesos més autèntics i les feines de fora vila més vistoses.

Al reportatge central, l’amo en Toni Ballador visitarà un matrimoni pagès ben simpàtic d’Es Mercadal que li mostrà l’hort menut que encara conra, per entretenir-se i li contarà la curiosa història del negoci antic d’ase-taxi que duien abans de jubilar-se. Després d’això, li presentaran la filla i el gendre, que es cuiden de L’Hort de Son Trèmol: un tros d’arbres fruiters ecològics molt polit.

Tots plegats visitaran la finca, hi feinejaran entre arbres florits i es trobaran també amb l’altra branca de la família. Això serà per Menorca; enmig del programa, a Mallorca, saludarem dos col·legues ben polissons de Sant Joan que col·laboren per esquitxar uns sementers i formen un tàndem  foraviler ben peculiar. I a terres de Son Servera, coneixerem uns altres bons pagesos que ens mostraran tots els animals i totes les guardes que crien a ca seva, des de fa anys i panys.

Al Rebost, farem un bot a Eivissa perquè una madona simpatiquíssima de Nostra Senyora de Jesús, ens mostri fil per randa com aguiar un sofrit pagès gustós, complet i tradicional. I, a la secció de possessions, Felip Munar ens guiarà a través del present i el passat de les cases de Son Mascaró de Santa Eugènia, en companyia de l’actual copropietari i d’un amitger que hi ha fet feina pràcticament 50 anys. Serà, idò, un programa ben mogut, en què trescarem, d’illa en illa, per mostrar-vos el més bo i el més interessant de la cultura pagesa de ca nostra.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials : @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com , podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL