Dilluns 04 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
David Kano ens presenta el darrer treball del grup Cycle
La banda que va revolucionar l’electrònica i el rock del nou mil·lenni al panorama nacional torna amb el discDance All Over

Dilluns,  4 de maig, xerrarem amb David Kano, membre del grup Cycle i un dels exponents més actius del panorama Electrònic-Rock nacional. Compositor, productor, promotor, D.J. o com a ell li agrada que li diguin, un autèntic agitador musical.”Dance All Over” és el tercer disc de la banda Cycle .

A continuació,  coneixerem les activitats que s’han preparat per celebrar els 80 anys de la visita d’Albert Camus a l’illa de Mallorca: El premi Nobel, va passar una temporada a l’illa i va deixar marca de la seva visita als textos que va continuar publicant  anys més tard… Va dir de Mallorca que era un bon lloc per néixer i per morir…

Per acabar, aprofitarem per xerrar de les exposicions artístiques més interessants que podem visitar a les illes en aquests moments.

Tot això i qualque sorpresa més, aquest dilluns, a partir de les 23 h, a IB3 ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL