Dimarts 05 a les 08.00


EL FARISTOL
Francina Armengol i Biel Barceló fan balanç de la darrera legislatura
La portaveu del PSIB-PSOE al Parlament, Francina Armengol i el portaveu de la coalició MÉS, Biel Barceló, passen pels micròfons de “El Faristol”, a partir de les 11, per fer balanç del que ha estat la legislatura, a 20 dies de les eleccions autonòmiques i municipals. Coneixerem què en pensen de l’acció de govern de José Ramón Bauzá en els camps social, econòmic, d’ocupació, educatiu i sanitari. Amb ells, també abordarem qüestions relacionades amb l’escenari que es pot obrir després del 24-M, amb la perspectiva d’haver d’arribar a pactes entre forces polítiques per garantir la governabilitat.

Però abans, a primera hora, entrevistarem la nova presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, Inma de Benito, que substitueix Aurelio Vázquez que s’ocuparà, exclusivament, del seu càrrec directiu a la cadena IBEROSTAR.

Amb el conseller d’Agricultura i Medi Ambient, Biel Company, coneixerem els detalls del Pla Hidrològic de Balears per al segon cicle de planificació. Aprofitarem també per parlar sobre el servei aprovat de neteja de les aigües de bany i de prevenció de la contaminació de les platges i les cales de les Illes.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Alicia Mateos, Tomàs Ibarz i José Jaume. Ja després, a tercera hora de programa, analitzarem l’actualitat política a “El Frontó”, entre un diputat del PP i un altre del PSIB-PSOE.

Aquests i altres contenguts, dimarts, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL