Dimarts 05 a les 23.00


FLAMES A LA FOSCA
Jules Verne i la seva relació amb Mallorca
Fa més d’un segle va arribar a Mallorca un dels personatges de la novel·la de Jules Verne, Clovis Dardentor. L’autor va fer que el seu protagonista descobrís llocs emblemàtics de Palma com la Llonja, la Catedral o l’Ajuntament, al mateix temps que xerrava dels mallorquins i dels seus costums i tradicions. La societat Hispànica Jules Verne organitza, a Palma, l’aniversari 130 d’aquesta arribada i ho fa amb una dotzena d’activitats que comentarem amb qualcuns dels seus protagonistes.

Ens acompanyarà també Biel Mesquida i al temps de Literatura amb Crispetes, Marta Pérez ens explicarà detalls d’una de les primeres pel·lícules de la història.

“Flames a la fosca” és un programa literari en el qual tenen cabuda tots els agents que formen part d’aquest univers extraordinari: llibreries, editorials, autors i, sobretot, lectors. L’espai, conduït per Irene Sala i Rosa Campomar,  pren el nom del conegut vers que tanca el poema “A Mallorca durant la Guerra Civil” de l’autor mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel i s’emet cada dimarts de les 23.00 a les 24.00 hores a IB3 Ràdio.

També ens podeu seguir a través del Facebook del programa Flames a la fosca-IB3 Ràdio i al correu electrònic: flamesalafosca@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL