Dissabte 09 a les 21.45


PETITS
Ens visita en grup “Sweet California”
Torna, una altra setmana, Petits, a IB3 Televisió. En aquesta ocasió, tornarem a veure  qualcuns dels concursants que ja passaren per l’escenari del programa. Ara, han de mostrar la seva millor versió, perquè el jurat els vol donar una segona oportunitat abans de començar la fase final del programa.

El jurat format per Sandra Rey, Manuel Illán, Jaume Mas i amb la incorporació de la coreògrafa Ángela Bruno haurà de valorar les actuacions dels concursants per decidir a qui repesquen perquè pugui continuar a Petits.

A més, aquesta setmana comptarem amb la presència d’un dels grups més populars entre els joves, Sweet California. Coneixeran els participants, els donaran ànims i actuaran en directe en el programa, oferint el seu tema “Vuelvo a ser la rara”.

Dissabte, a les 21:45 hores, darrer programa de la primera fase de Petits. ¿Qui aconseguirà les darreres places per entrar a la final? ¿Qui aprofitarà aquesta nova oportunitat?

Petits està presentat per Marta Jaume i pel copresentador Raül Valls. Però no estan tots sols, ja que els acompanyen els nostres dos coaches: el cantant Jaume Anglada i el ballarí Carlos Calatayud. El jurat, format per la ballarina Sandra Rey, pel cantant Jaume Mas i per Manuel Illán, productor del cantant Pablo Alborán, són els encarregats de valorar les actuacions dels joves artistes.

Les futures estrelles del cant i del ball passen, cada diumenge vespre, per l’escenari de Petits, per demostrar les seves aptituds i lluitaran per arribar a la gran final.

Dissabte, a les 21.45 hores, tornarem a veure emocions, alegries, il·lusions, plors i, sobretot, molt de talent!

A la pàgina web ib3tv.com també podeu veure aquest programa ‘En directe’. Si voleu saber més sobre aquest nou programa, vos convidam a veure la pàgina web: ib3tv.com/petits i el seu Facebook: PetitsIB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PetitsIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL