Dijous 07 a les 08.00


EL FARISTOL
Màxima atenció dels britànics de Balears per les eleccions
Els súbdits britànics residents a les Balears, molts dels quals ja hauran votat per correu, segueixen amb gran atenció les decisives eleccions britàniques. Per primera vegada, poden deixar un Parlament en el qual per fer majoria, tant els conservadors de l’actual primer ministre, David Cameron, com els laboristes d’Ed Miliband, necessitarien el suport del partit nacionalista escocès. Aquesta és la primera d’una sèrie de convocatòries que poden canviar profundament el mapa polític d’Europa. Sobre aquest tema, parlarem amb la presidenta de l’Associació d’Europeus per Espanya, Kate Mentink.

Davant la polèmica fuga dels ximpanzés del safari-zoo de Sa Coma, la manescala, Aina Frau, ens explicarà com reacciona un ximpanzé en un medi que no és el seu i com pot actuar en presència d’humans. També ens informarà dels mecanismes que existeixen per neutralitzar i calmar un animal d’aquestes característiques, per evitar-ne el sacrifici.

L’hotel OD Puerto Portals està en procés de modernització per passar de 4 a 5 estrelles. Després d’una sèrie de reformes, l’hotel prepara l’obertura d’un Sky Bar, un espai únic i selecte per a un públic exigent. La directora de vendes i màrqueting de l’OD Puerto Portals ens en donarà tots els detalls.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Vicente Enguídanos, José Manuel Barquero i José Jaume. Ja després, a tercera hora del programa, analitzarem l’actualitat política a “El Frontó”, entre Fernando Rubio del PP i Miquel Ensenyat de la coalició MÉS.

Però hi haurà més temps per a l’opinió. Serà al “Cara a Cara”, a partir de les 11:00h, amb els periodistes María José Fuenteálamo i José Jaume.

Aquests i altres contenguts, dijous, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL