Dimecres 06 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
El periodista Paco Tomás és el nostre convidat
El periodista mallorquí, Paco Tomás, ens presenta la seva primera novel·la:Los Lugares Pequeños.

Dimecres, 6 de maig, tendrem la visita del periodista Paco Tomás, que, a més de periodista, també és guionista, escriptor, presentador radiofònic i moltes coses més. En aquesta ocasió xerrarem amb ell de la seva primera novel·la que ha estat publicada, “Los Lugares Pequeños” i aprofitarem per parlar amb ell de ràdio, un mitjà que coneix perfectament…

A continuació, arribarà la secció musical Laínez & Friends, a càrrec de Joan Laínez i aprofitant la cel·lebració del primer festival nacional de cors gays, el Mallorca Gays Chorus Festival, ens farà un repàs especial de les corals LGTB més importants de tot el món, ens explicarà quins varen esser els seus orígens i la feina que continuen fent.

Tot això i qualque sorpresa més, dimecres, a partir de les 23 h, a IB3 ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h. 

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL