Dijous 07 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
Diversitat, consciència i sexe
El fet de tenir un cos divers o de no tenir la mateixes capacitats intel·lectuals no ens fa diferents en matèria sexual. Dijous, el programa de sexe d’IB3 Ràdio, estarà centrat en el sexe en les persones amb diversitat funcional

Com s’afronta el sexe quan es té una diversitat funcional? ¿Per què és tant complicat xerrar de les necessitats que té aquest col·lectiu? Aquesta setmana, a “No apaguis el llum”, s’aclariran els dubtes que puguin existir en matèria sexual de les persones que tenen qualque discapacitat

En una primera part del programa, es tractarà la sexualitat en persones amb diversitat funcional intel·lectual, ja sigui per mor d’un retard mental, una síndrome de Down o un autisme. Per això, xerrarem amb Anabel Sánchez, treballadora social d’ASDICA, l’associació de persones amb discapacitat de Calvià. També es comptarà amb la presència de dues mares amb fills amb diversitat funcional. Explicaran, de primera mà, com viuen els seus fills la sexualitat.

I més endavant, s’abordaran les relacions sexuals en persones que tenen diversitat funcional física. Serà a la secció “Amb els 5 sentits”, amb el president de PREDIF, la federació a Balears de persones amb discapacitat física. Maties Bosch contarà com mantenen relacions sexuals les persones que tenen una lesió medul·lar o una tetraplegia. L’acompanyarà la psicòloga especialista en neurorehabilitació, Maria Clemente, que explicarà el projecte Tandem Intimity, una iniciativa de l’entitat Tandem Team de Barcelona que promou la figura de l’assistent sexual.

També hi haurà temps per amenitzar la vetlada, analitzant diversos temes musicals que transmeten missatges eròtics.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, és presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume i s’emet cada dijous, de les 23 a les 24 hores, a IB3 Ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a sentir, aquest i altres programes d’IB3, al web: www.ib3alacarta.com.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL