Divendres 08 a les 08.00


EL FARISTOL
Comença la campanya electoral
Comença, oficialment, la campanya electoral de les autonòmiques i municipals, després de l’acte simbòlic d’aferrada de cartells dels líders de les diferents formacions polítiques. Les eleccions del 24 de maig vénen marcades per la irrupció de nous partits que poden esser determinants, a l’hora de cercar pactes per governar.

Amb l’inici de la campanya electoral, ha arribat també l’enquesta preelectoral del CIS. L’enquesta indica que, en aquests moments, a les illes Balears, el PP guanyaria les eleccions autonòmiques amb el 30% d’estimació de vot, seguit del PSOE amb el 22,3%. Podem se situa com a tercera força, amb el 14,5% dels vots i Ciutadans com a quarta, amb el 12,4%. La coalició MÉS aconseguiria el 9,6%, PI el 2,4% i Guanyem el 2,1%.

Amb el diplomàtic José Luis Dicenta, analitzarem els resultats de les eleccions al Regne Unit, la primera d’una sèrie de convocatòries que poden condicionar i canviar el mapa polític d’Europa. Dicenta ha estat ambaixador a diferents països del món.

El nou diari digital Ibizadiario.info es presenta a la societat pitiüsa. A  primera hora de “El Faristol”, coneixerem tots els detalls amb el director del diari, Rafael de Síria, així com tots els objectius que s’han marcat, des d’aquest nou mitjà de comunicació.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Emma Calsina, s’analitzarà l’actualitat amb María José Fuenteálamo, Joan Miquel Perpinyà i José Jaume.

Però hi haurà més temps per a l’opinió. Serà al “Cara a Cara”, a partir de les 11:00h, amb els periodistes Josep Pons Fraga, des de Menorca i Dani Álvarez, des de Mallorca.

Aquests i altres contenguts, divendres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL