Dissabte 09 a les 09.20


PASSIÓ PER LA MAR
Saló Nàutic de Palma, surfistes novells i socorristes d’elit
Aquesta setmana serem cronistes de l’acte tan important que ha marcat el sector nàutic de les nostres illes i que totes les empreses estableixen com a cabdal dins el seu calendari: la Palma Boat Show i la Superyacht Show.

Dues fires que omplirem, durant 4 dies, el Moll Vell de Palma amb les propostes més diverses en matèria d’embarcacions, nous equipaments, formació, esports nàutics, manteniment de iots o naus tradicionals. Escoltareu el balanç que en fan els organitzadors i les companyies, a més de les veus institucionals que analitzaran l’impacte econòmic d’una cita que ha reunit més de 40.000 persones.

A més, el Saló Nàutic de Palma serveix com a debut per a una nova secció que amplia els contenguts del programa: Laura Marqués ens descobrirà, cada setmana, l’aspecte inèdit de múltiples temes relacionats amb la mar. A la primera entrega, recorrerà per dins un iot  espectacular de la Superyacht Show i vos explicarà com les noves tecnologies faciliten la rutina dels navegants.

Amb la nostra embarcació a port, canviarem el timó per la  planxa i vos explicarem quines són les primeres lliçons que reben els menuts, a l’hora d’aprendre la tècnica del surf, gràcies a un campus celebrat a Can Pastilla.

I ara que la temporada per fer un capfico ja és quasi una realitat, podreu conèixer com es formen, a Porto Cristo, els socorristes que volen fer feina a les platges que presumeixen de bandera blava. Un reciclatge laboral que amplia les seves habilitats i els permet usar noves instruments per salvar vides.

Això, i qualque sorpresa més, vos esperen, dissabte dematí, a IB3 Televisió.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL