Dissabte 09 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Periodistes per un dia
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Dissabte que ve, el programa infantil i juvenil d’IB3 Ràdio emetrà un dels informatius elaborats aquesta temporada per joves estudiants, dins l’activitat “Periodistes per un dia”, a través de la qual, “No venim amb Manual”, ofereix als escolars de Mallorca la possibilitat d’acostar-se al món de la comunicació, fent un informatiu imaginari a classe, per després emetre’l a la ràdio autonòmica. 

Amb aquesta activitat, que es fa a través del programa ‘Palma Educa’ de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma, nins i joves tenen la possibilitat de descobrir  com s’elabora una notícia, familiaritzar-se amb el mitjà radiofònic i, al mateix temps, treballar la feina en grup i la capacitat creativa. 

A aquest contengut s’afegiran, com cada dissabte, els espais adreçats als pares i també als més petits, que participaran a la tertúlia “Paraula de Nin” i a l’entrevista a un personatge conegut o amb una trajectòria professional destacada, que també s’haurà de sotmetre a un test per avaluar els coneixements que té sobre els nins.

Completaran el programa les propostes d’oci en família, la secció adolescent i el recordatori de cançons i costums d’aquella època en què, els que ara són pares, eren infants.

 “No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar, activament, les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL