Divendres 08 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
Ens visita Jaume Mas
El cantant Jaume Más ens presenta el seu nou single “Vuelve” enregistrat amb la col·laboració de Jarabe de Palo.

Aquest divendres 8 de maig, ens visitarà el cantant Jaume Más que aquesta setmana ha presentat el seu darrer single “Vuelve” que formarà part del seu primer treball discogràfic i que ha contat amb la participació de Pau Donés, cantant del grup Jarabe de Palo. A més, el cantant es troba realitzant una gira pels teatres de les Illes Balears amb “Jaume Más En Família”, un recorregut de la trajectòria del cantant a partir dels quatre anys que va començar fins a l’actualitat.

A continuació tendrem una tertulia cultural amb les agendes de teatre i cinema a càrrec de Nanda Hernández, Joan Carles Bestard i Xavi Fullana.

Tot això I qualque sorpresa més, aquest divendres a partir de les 23 h a IB3 ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL