Dissabte 09 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Retorn a les muntanyes màgiques
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio tornarà a pujar fins al capcurucull de qualcunes de les muntanyes conegudes com amàgiques

Dissabte, a “Font de Misteris”, tornarem a pujar a dalt de tot de qualcunes de les muntanyes conegudes com a “màgiques”. ¿Són portes a altres llocs? ¿Qui les habita? ¿Quins enigmes s’hi amaguen? ¿Què ens diuen les seves llegendes?

A la segona part del programa, repassarem l’actualitat de la setmana a la secció Mons Diversos i llegirem qualcuns dels missatges dels oients, a l’espai dedicat a les Xarxes Socials.

A la segona part del programa, repassarem l’actualitat de la setmana a la secció Mons Diversos i llegirem qualcuns dels missatges dels oients a l’espai dedicat a les Xarxes Socials.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot sentir els dissabtes vespre, a partir de les 22.00 h. i fins a mitjanit.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @fontdemisteris i al nostre  Facebook: Font de Misteris, emprant l’etiqueta #fontdemisterisib3 i al correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL