Dissabte 09 a les 21.15


PANORAMA IB
Tradició cap al futur, influenciadors (el nou altaveu) i horts urbans
La teula mallorquina cada vegada té més dificultats per competir en un món globalitzat. A Panorama IB analitzam com les teuleres, amb l’ajuda del Col·legi d’Arquitectes de les Illes Balears, han decidit reinventar-se. La clau és fer peces diferenciades i úniques que seguesquin la singular tradició constructiva de les Balears.

Tenen milenars de seguidors, tuitegen, comparteixen, interaccionen… Els influenciadors són persones molt actives a les xarxes que s’han convertit en prescriptors d’opinió. Les marques els envien productes o els conviden a actes perquè difonguin la informació entre la gent que els segueix. A Panorama analitzam aquesta nova classe de màrqueting que fa furor.

Volen muntar un hort a casa? Cada vegada més gent intenta cultivar les seves pròpies hortalisses. Per consciència ecològica, negoci, lleure, formació o ocupació, els horts urbans van agafant terreny a la ciutat. A Panorama coneixem qualcuns d’aquests horticultors novells.

Panorama IB fa un repàs, a fons, dels temes que han marcat l’actualitat de l’agenda setmanal de les Illes Balears. Aquest espai s’emet els dissabtes, a les 21.15 h, i el presenta la periodista Esther Matutes.

A la pàgina web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i @PanoramaIB amb l’etiqueta #PanoramaIB.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL