Dijous 14 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Anirem a plaça, conrarem horts, menarem vaques, visitarem Alfàbia i farem “Jaleos” a Eivissa
Dijous vespre, a Uep! Com anam?, farem un trempó de programa, ara que ja és època de collir bona verdura. Per començar, trobarem l’amo en Toni Ballador fent de placer a Llucmajor devora un jove pagès que just ven les hortalisses que ell mateix conra a la seva finca de Porreres. I, després de conèixer-lo i d’ajudar-lo al mercat, l’acompanyarem a les seves terres per veure tots els seus sembrats hortolans i per saludar la seva família: una gent ben pagesa, amb la qual el nostre carismàtic presentador feinejarà, conversarà una estona llarga i compartirà, finalment, un merescut dinar foraviler.

A Sant Antoni de Portmany, sentirem la curiosa història d’un jove genet menorquí empeltat a Eivissa per fer-hi de cavaller i de domador equí. I el veurem en plena acció: colcant i aregant cavalls. A la tramuntana de Menorca, dins el terme des Mercadal, trobarem un ramader molt eixerit i agut que ens mostrarà com treu a pasturar les seves vaques, mentre ens explica com és el seu dia a dia a fora vila.

Al Rebost, amb un veïnat ben xalest de Ciutat aficionat a la música i a la gastronomia, elaborarem un preciós pastís de poma. Ho farem seguint una recepta ben senzilla, però molt suculenta. I amb en Felip Munar, a la secció que dedicam a descobrir les finques més emblemàtiques de ca nostra, li arribarà per fi el torn a Alfàbia: una de les possessions més antigues i impressionants dels nostres dominis. Admirarem els seus jardins encantadors, les seves edificacions fastuoses, les seves estances nobles i el seu  passat rural i senyorial gloriós . I ho farem guiats pel seu propietari i pel pagès que es cuida de mantenir el tarannà rústic originari de la finca. Serà, com veis, un programa d’onze sobre deu que no vos podeu perdre per res del món.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL