Dilluns 11 a les 08.00


EL FARISTOL
Javier Cabotá aclareix el futur de la Universitat Europea de Mallorca
La Universitat Europea de Mallorca vinculada a Laureate International Universities serà una realitat. Les titulacions que oferirà pretenen complementar les de la UIB. Medicina, Infermeria, Direcció i Creació d’Empreses o Comunicació Publicitària són qualcuns dels estudis que oferirà. S’espera la creació d’uns 200 llocs de feina i que el 70% dels alumnes siguin de fora de les Balears. Aquest dilluns, a partir de les 10.00 h, entrevistarem el promotor d’aquesta nova universitat, Javier Cabotá, per conèixer-ne tots els detalls.

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears ha posat en marxa un any més el programa d’estiu “Vacances en Pau” per a totes les persones que estiguin interessades a participar en l’acolliment d’infants sahrauís dels Campaments de Refugiats de Tinduf, durant els mesos de juliol i agost. Enguany necessiten més que mai noves famílies d’acollida. Catalina Rosselló, la presidenta de l’associació, ens explicarà a la primera hora del programa de quina manera pot la gent donar un cop de mà.

L’expert en xarxes socials, Ismael Palomo, ens explicarà la importància que ha adquirit aquest canal tan modern a les campanyes electorals i el grau d’influència que pot generar entre els ciutadans. Serà a partir de les 8.30 h.

Com cada dia, la segona hora, de les 09.05 h i fins a les 10. 00 h, serà emesa simultàniament per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la pàgina web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Nekane Domblás, Juan Mestre i Tomàs Ibarz.

A partir de les 11.00 h serà temps per al “Cara a Cara”, amb els periodistes Alicia Mateos i David Marquès.

Aquests i altres contenguts, aquest dilluns a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL