Dilluns 11 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
Jose Martret ens presenta l’obra de teatre “H.G. La reina de la bellesa”
El director mallorquí, Jose Martret estrena, al Teatre Principal de Palma, la produccióH.G. La reina de la bellesauna versió lliure de lobra dHenrik Ibsen.

Dilluns, 11 de maig, xerrarem amb el director teatral Jose Martret. Nascut a Mallorca i que viu a Madrid, el director estrena aquesta setmana, la seva obra a la sala petita del Teatre Principal de Palma. L’obra conta amb grans actors mallorquins, eivissencs i menorquins que aconsegueixen donar vida en aquesta versió de l’obra “Hedda Gabler”. A més, també xerrarem amb Jose Martret de l’èxit de les dues sales teatrals de les quals és soci a Madrid: “La Casa de la Portera” i “La Pensión de las Pulgas” que són dos dels espais teatrals més importants de la capital.

A continuació,  coneixerem amb els seus organitzadors, el “1r Concurs de Pintura Ràpida Castell d’Alaró” que se celebrarà diumenge que ve, 17 de maig, al Castell d’Alaró i que omplirà de pintors tot el bosc del castell, ja que les obres les hauran de pintar en directe i s’hauran de començar i acabar durant el temps del concurs.

Per finalitzar, aprofitarem per xerrar de les exposicions artístiques més interessants que podem visitar a les illes, en aquests moments.

Tot això i qualque sorpresa més, dilluns, a partir de les 23 h, a IB3 ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL