Dimecres 13 a les 08.00


EL FARISTOL
Les primeres reaccions a l’arribada de la Universitat Europea de Mallorca
La nova Universitat Europea de Mallorca serà una realitat al 2017. La infraestructura educativa s’ubicarà al municipi de Llucmajor i oferirà titulacions que pretenen complementar les que ara té la UIB, com per exemple, Medicina. S’espera que en els primers 4 anys s’incorporin 4.000 estudiants i que el 70% siguin de fora de les Illes. La universitat comptarà amb les facultats de Ciències, d’Arquitectura i Enginyeria i la de Ciències Socials. A primera hora de “El Faristol”, entrevistarem el president del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears, Antoni Bennàssar, per valorar què suposarà, per a la nostra Comunitat, tenir una facultat de Medicina. També xerrarem amb el batle de Llucmajor, Joan C. Jaume Mulet, per comentar quina repercussió tendrà la construcció d’aquesta universitat al municipi.

A les Balears, pràcticament el 30% dels joves no continuen els seus estudis, més enllà de l’etapa obligatòria, segons el “Rànquing d’Excel·lència Educativa” de Professionals per l’Ètica. És una de les cinc taxes més elevades de tot l’Estat, superant, en quasi 9 punts, la mitja nacional. Valorarem aquestes xifres amb Miquel Gómez, el coordinador de l’estudi.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Cristina Ros, José Manuel Barquero i Tomàs Ibarz.

Aquests i altres contenguts, dimecres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL