Dijous 14 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
Què saben de sexe?
Quan un és jove s’enfronta al sexe amb més dubtes que respostes, i amb més mites que veritats. Per això, aquest dijous, el programa de sexe d’IB3 Ràdio, estarà centrat en la pràctica sexual dels adolescents

A l’adolescència, un es descobreix com a ésser emocional, ple de desitjos, d’atraccions i d’aversions; es descobreix com a ésser sexuat i comença a sentir coses diferents en funció del que es toca i de com ho fa. I sense més ni pus, vol que sigui una altra persona que l’acompanyi en aquests plaers.

Per aquest motiu, en una primera part del programa d’aquest dijous, l’encarregada d’explicar què és allò que més preocupa el jovent i quins són els dubtes que tenen serà Llucia Caldés. Ella és psicòloga i sexòloga de Sexconsulta, un departament d’informació i assessorament afectiu i sexual de l’Ajuntament de Palma.

I més endavant, a la secció “Amb els cinc sentits”, se seguirà parlant de joves. En  aquest cas, serà amb el psicòleg Joan Escandell. Amb ell es tractarà l’educació sexual dels adolescents i els assetjaments i intimidacions que ocorren als seus entorns en matèria sexual.

També hi haurà temps per amenitzar la vetlada amb música i per descobrir les notícies i els estudis més curiosos relacionats amb el sexe.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, és presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume, i s’emet cada dijous de les 23.00 h a les 24-00 h a IB3 Ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a sentir, aquest i altres programes d’IB3, al web: www.ib3alacarta.com.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL