Dijous 14 a les 08.00


EL FARISTOL
Anàlisi de l’intrusisme al sector del taxi a les Balears  
Balears compta, des del 2012, amb un decret llei de mesures urgents sobre el règim sancionador en matèria de transport públic discrecional de viatgers, on es defineix com a infracció la prestació, comercialització i promoció d’un servici de taxi no autoritzat. Sobre aquest tema, xerrarem amb representants del sector del taxi de les Balears, per aclarir quina és la situació actual respecte  a l’intrusisme i si les mesures adoptades donen fruits.

Concretament, passaran pels micròfons d’IB3 Ràdio el president de la Federació Independent dels Taxistes de les Balears, Gabriel Moragues, el representant dels taxistes d’Eivissa, Joan Torres i també el president de Ràdio Taxi Menorca, Antoni Vilchez. També conversarem amb el president d’Optitaxi Palma, Manel Barjacoba, que ens explicarà alguns detalls de la nova associació que lluita contra la pirateria al sector.

L’Índex de Preus de Consum ha apujat 8 dècimes, a les Balears, a l’abril, respecte al mes anterior, a causa de l’encariment de la roba i del calçat. També ha apujat un 0,2% el preu del lloguer i el total de societats mercantils ha augmentat un 9% al març, en comparació amb el mateix mes de l’any passat. Sobre totes aquestes qüestions  xerrarem amb l’economista i professor de la Universitat de les Illes Balears, Eugeni Aguiló.

A primera hora de “El Faristol”, el gerent de l’Ibanat, Eduardo Parga, ens explicarà les conclusions a les quals han arribat a la reunió del Consell de Coordinació d’Incendis Forestals, on s’han repassat els protocols d’intervenció i s’han valorat els mitjans de vigilància i extinció.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Vicente Enguídanos, Pedro Aguiló Mora i José Jaume.

Però hi haurà més temps per a l’opinió. Serà al “Cara a Cara”, a partir de les 11:00h, amb els periodistes Dani Álvarez i Joan Mestre.

Aquests i altres contenguts, dijous, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL