Divendres 15 a les 08.00


EL FARISTOL
15 de maig, Dia Internacional de la Família
Amb motiu del Dia Internacional de la Família, 15 de maig, el director de l’Institut de la Família de la Universitat de Navarra, Javier Escrivá, oferirà la conferència “Funciones Sociales Estratégicas de la Familia”. Serà divendres, a les 19h, al Gran Hotel. Sobre aquest dia tan important i sobre la conferència xerrarem, a  primera hora del programa, amb Javier Escrivá.

Tres científiques espanyoles del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques han aconseguit bloquejar la immortalitat del càncer. L’equip ha trobat la manera de frenar el creixement del carcinoma de pulmó, el tipus de càncer que més morts causa en el món. Aquest fet pot suposar un gran avanç per a la recerca de la cura del càncer. Un oncòleg de l’hospital de Son Espases, ens explicarà aquesta fita. Sobre el tema, també parlarem amb Teresa Martorell, presidenta de la delegació de Balears de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

La Fundació Bit, PalmaActiva i la UIB celebren, aquests dies, la Setmana d’Internet. El programa està compost per 32 activitats gratuïtes relacionades amb la xarxa. Entre elles, 11 tallers formatius com el de posicionament web o el de community manager. La responsable del servei d’Orientació Professional del Fueib, Maria del Mar Socíes, ens parlarà sobre el taller de cerca de feina, a Internet, i ens donarà les claus per aconseguir un lloc de feina a través de la xarxa.

A partir de les 10h, el director general de l’Associació de Constructors de Balears, Manuel Gómez, passarà pels micròfons de “El Faristol” per fer balanç del sector de la construcció a la nostra Comunitat.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa simultàniament per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb María José Fuenteálamo, José Manuel Barquero i José Jaume.

Però hi haurà més temps per a l’opinió. Serà al “Cara a Cara”, a partir de les 11:00h, amb els periodistes Josep Pons Fraga des de Menorca i José Jaume des de Mallorca.

Aquests i altres contenguts, aquest divendres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL