Divendres 15 a les 23.00


“El Caçador de Somnis” celebra el Dia Internacional dels Museus
El Caçador de Somnisprepara un programa especial amb motiu d’El Dia Internacional dels Museus.

Divendres, 15 de maig, els protagonistes principals del programa seran els museus de les nostres illes ja que dissabte, 16 de maig, se celebraran gran part de les activitats d’El Dia Internacional dels Museus i aprofitarem per conèixer les activitats que han preparat i també per poder xerrar amb els seus responsables.

A continuació, ens visitaran els amics de Trampa Teatre amb la secció d’improvisació que ens fan cada setmana, on posen exercicis teatrals als col·laboradors del programa, per veure com els resolen.

“El Caçador de Somnis” acabarà amb la secció de cine i teatre, a càrrec de Xavi Fullana.

Tot això i qualque sorpresa més, divendres, a partir de les 23 h a IB3 ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL