Diumenge 17 a les 22.30


ÚNICS
Diumenge veurem el documental “Xavi Torres. Capaç de tot”
IB3 Televisió emet diumenge, a les 22.30 hores, un altre documentals d’Únics. En aquest cas, el nostre protagonista és Xavi Torres. 

Néixer sense mans i sense cames no li ha impedit convertir-se en un dels esportistes més grans de tots els temps. La de Xavi Torres és una història de superació, de rompre barreres i d’obrir nous camins. El mallorquí és un referent, dins i fora de les piscines, que demostra cada dia que els límits no existeixen. Aquesta és l’essència que trobam a ‘Xavi Torres. Capaç de tot’, un documental d’una hora que s’inclou dins la sèrie Únics.

Xavi Torres s’ha convertit, per mèrits propis, en un dels millors nedadors de la història. Ha estat present a sis Jocs Paralímpics, d’on ha tornat amb 16 medalles penjades al coll. Ha estat set vegades campió del món, nou d’Europa i 124 d’Espanya. Ha batut rècords del món, d’Europa i d’Espanya i ha fet proeses com la de nedar durant 24 hores seguides. Però la història de Xavi Torres transcendeix l’esport. La seva actitud vital per encarar una discapacitat i superar-la és tot un exemple. A Xavi Torres no li agrada xerrar de discapacitat, sinó de les capacitats que tothom té. D’aquí el títol ‘Capaç de tot’, que ens descobreix una persona inquieta, amant dels nous reptes i que es reinventa constantment. El documental ens mostrarà el gran comunicador que Xavi Torres du dedins, la facilitat que té per practicar qualsevol classe d’esport (futbol, pàdel, vòlei, ciclisme…) i l’optimisme que contagia a tothom que té al seu redol. 

Cada diumenge, a les 22.30 hores, veurem històries importants dels nostres Únics, a IB3 Televisió i a la nostra pàgina web: www.ib3tv.com.  En total, als 6 capítols es retran homenatges a Pep Amengual, Pedro Carbonell, Alba Torrens, Xavi Torres, Rafel Nadal, Jorge Lorenzo i Héctor Cúper.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #ÚnicsIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL