Dilluns 18 a les 23.05


DOCUMENTAL
La història del jueu alemany, Siegdried Meir, al documental “Després de la boira”
Dilluns vespre, en acabar el programa Això és mel , IB3 Televisió estrenarà el documental Després de la boira. Està coproduït per IB3 Televisió i és una producció del realitzador mallorquí Luis Ortas. Després de la boira va esser premiat al festival Documentamadrid.

Dilluns vespre veurem la història de Siegdried Meir. Era un jueu alemany que va entrar en el primer camp de concentració quan tenia nou anys. Allà, son pare i sa mare moriren, però a ell el varen enviar a un altre camp, Mauthausen, el camp dels republicans espanyols. En aquell camp, un jove de 30 anys, Saturnino Navazo, va decidir adoptar-lo per poder-lo protegir i educar d’una altra manera. El nin, sabent l’esforç tan gran que feia aquell pare adoptiu, va decidir dedicar tota la seva vida a demostrar-li que havia pagat la pena salvar-lo. Per això, va triomfar en el món de la música com a cantant i també com a empresari, a Eivissa, fins que el seu padrastre va morir i amb aquesta mort, la vida d’ell va perdre el sentit.

En aquell moment tan trist, Georges Moustaki el va rescatar i el va ajudar a encarar-se amb el passat per poder continuar, d’aquesta manera, vivint.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i a  www.facebook.com/ib3tv .


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL