Diumenge 17 a les 11.50


GENT D’AQUÍ
La vertadera història de la nostra gent i el seu dia a dia  
Diumenge, a les 11.50h, estrenam un programa que ens mostrarà el dia a dia de diferents personatges anònims d’àmbits molt variats: Gent daquí.

El fil conductor seran tres personatges a través dels quals es narrarà la història. L’objectiu és donar veu a persones desconegudes, a persones anònimes  i recollir-ne el testimoni.

Al programa, volem donar visibilitat a diferents professions d’àmbits molt variats. La raó és plasmar escenes de la vida quotidiana a través de les accions dels protagonistes. Els oficis que es mostraran seran activitats recognoscibles i singulars que representin la diversitat de les Illes Balears.

Al primer programa

Gent d’aquí comença a caminar plasmant l’esforç del Mallorca Gay Men’s Chorus en  la defensa del moviment LGTB. Amb tan sols dos anys de vida, aquest cor gai masculí de Mallorca, ha aconseguit cantar fins i tot a Londres.

Coneixerem el gran amor de Baltasar i Joana: la terra. “L’última generació de pagesos”, com ells mateixos es defineixen, narrarà la transformació que ha sofrit la seva manera de viure.

Les rajoles i Emilio duen junts més d’un quart de segle. Gent d’aquí recull el testimoni d’aquest enrajolador que ha estat més de dos anys sense feina.

A Gent daquí, veurem tres històries, tres maneres de viure … o tres formes de sobreviure. Tots els diumenges, a les 11.50 hores.

A la pàgina web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i amb l’etiqueta #GentdaquiIB3.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL