Dijous 21 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Anirem de vaques i de bous, rescatarem abelles, farem oliaigo a Menorca i visitarem Llenaire
Aquesta setmana, al programa més autènticament rural, més genuïnament foraviler i més arreladament pagès d’IB3, vos proposam un capítol ben animaler i variat. Per començar, l’amo en Toni Ballador visitarà la peculiar vaqueria d’en Rafel “Pometa” de Campos, un expert ramader que li explicarà tota la bona feina que fa diàriament i li contarà com li va el negoci de la llet. Endemés, també li presentarà els néts: dos al·lotets la mar de polissons que hi van cada dia i ajuden el padrí en tot el que poden.

El nostre carismàtic presentador, com de costum, feinejarà amb tots ells i els coneixerà a fons. I, entre una cosa i l’altra, aprofitarà una pausa de la feina per desplaçar-se fins a una gran explotació de toros de Son Ferriol que li resultarà molt, molt curiosa. Així idò, vaques i bous i vaquers grans i petits, ocuparan el tema central del capítol, però hi haurà un reportatge més sense en Toni. Amb un apicultor jove , acudirem al rescat delicat d’un eixam silvestre d’abelles d’una casa particular de Son Ferriol: la casa d’uns antics coneguts del programa, que els nostres espectadors més fidels s’alegraran de retrobar.

Al Rebost, una madona estupenda d’Es Mercadal ens ensenyarà a aguiar la recepta menorquina més apropiada per a aquesta època de l’any: un oliagua ben refrescant. I, xerrant de coses fresques, en Felip Munar, a la seva secció, també es refrescarà a la vorera de la mar, en visitar Llenaire: una magnífica possessió del Port de Pollença, actualment reconvertida en hotel.

 Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials : @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com , podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL