Dimarts 19 a les 08.00


EL FARISTOL
L’actualitat judicial amb el missèr penalista Gabriel Garcías
El misser penalista i professor titular de Dret Penal a la UIB, Gabriel Garcías, passarà pels micròfons de “El Faristol” a partir de les 10h, per esser entrevistat en profunditat, en relació a les múltiples qüestions judicials que avui protagonitzen l’actualitat. Garcías ha estat un dels missers que ha duit qualcuns dels casos principals  que s’han substanciat als jutjats de Balears. El reconegut lletrat ha duit, entre altres, certs casos relacionats amb assumptes de corrupció, essent, uns dels més destacats, els concernents a Maria Antònia Munar.

El programa d’autoprotecció dels Jocs des Pla que ha de garantir la seguretat dels participants ja està enllestit. Es preveu limitar l’aforament i filtrar l’entrada d’objectes perillosos a les festes de Sant Joan a Ciutadella. L’objectiu és no superar les 17.000 persones. Per altra part, un policia tutor de Menorca ha viatjat a Mallorca per formar els seus homòlegs que fan feina a diferents Instituts d’Educació Secundaria. Aquests agents oferiran xerrades als alumnes que estiguin interessats a viatjar a Ciutadella per Sant Joan. El responsable del programa de policies tutors, Rafael Cobas, ens en donarà tots els detalls.

José María Gilgado ha estat reelegit, durant dos anys més, president de l’Associació de Joves Empresaris de les Balears. Pilar Fortuny ha estat elegida vicepresidenta de l’associació. A primera hora de “El Faristol”, conversarem amb José María Gilgado per conèixer les perspectives i els projectes que té previstos per a l’associació.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Alicia Mateos, Joan Miquel Perpinyà i José Jaume.

A partir de les 11:00h, serà temps per al “Cara a Cara”, amb els periodistes Pedro Aguiló Mora i Joan Lluís Ferrer.

Aquests i altres contenguts, dimarts, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL