Dimarts 19 a les 23.00


FLAMES A LA FOSCA
El teatre i la literatura
Aquesta setmana volem parlar d autors que fan teatre, de la publicació daquest gènere i, com no pot esser d altra manera, dels seus lectors
 
Els darrers anys el teatre ha viscut a les Illes una reactivació de la seva producció, cosa que ha estat molt ben rebuda per part del públic. Avui volem parlar de la relació del teatre i la literatura amb escriptors, lectors i actors, a qui demanarem que ens representin qualque fragment aprofitant l’avinentesa.
 
La recomanació literària de cada setmana ens arriba de la llibreria Torre de Papel de Maó. A la secció “Literatura amb crispetes”, que feim en col·laboració amb Cine Ciutat, repassam el film gallec “A Esmorga”, dirigit per Ignacio Vilar i basada en la novel·la homònima d’Eduardo Blanco Amor escrita el 1959. El Cercle Poètic és a càrrec de Rosa Planas que ens parlarà de Ramon Llull.
 
“Flames a la fosca” és un programa literari en què tenen cabuda cabuda tots els agents que formen part d’aquest univers extraordinari: llibreries, editorials, autors i, sobretot, lectors. Lespai, conduït per Irene Sala i Rosa Campomar, pren el nom del conegut vers que tanca el poemaA Mallorca durant la Guerra Civilde l autor mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel i semet cada dimarts de les 23 a les 24 hores a IB3 Ràdio.
També ens podeu seguir a través del Facebook del programa Flames a la fosca-IB3 Ràdio i al correu electrònic: flamesalafosca@ib3radio.com
IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).
 
A la pàgina web www.ib3radio.com , es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL