Dimecres 20 a les 21.30


Bauzá – Armengol
“Cara a cara”, dimecres a IB3
El programa electoral es podrà veure i sentir, en directe, a través dIB3 Ràdio i Televisió i a la web: ib3tv.com

Arriba el “Cara a cara electoral” entre els candidats a la presidència del Govern dels dos partits polítics més votats de les Illes Balears: José Ramón Bauzá, del PP i Francina Armengol, del PSIB-PSOE.

El debat tendrà lloc el dimecres 20 de maig a les 21.30 h i es podrà seguir en directe per IB3 Ràdio i Televisió i per la web www.ib3tv.com.

IB3 reuneix cara a cara els dos principals aspirants a ocupar el Consolat del Mar durant els quatre anys pròxims. Els representants de les dues formacions polítiques tendran el temps marcat en cada intervenció personal on es comptarà amb tres blocs temàtics: economia i treball, polítiques sectorials, política  institucional i regeneració. Al final tendran un minut per a cadascun. Moderarà el debat la periodista Cristina Bugallo.

Serà la primera i única oportunitat d’assistir a un enfrontament de programes i d’idees entre el cap de llista del partit més votat el 2011, José Ramón Bauzá (PP) i la cap de llista de la segona força més votada en aquells comicis, Francina Armengol (PSOE).

Vos convidam a interactuar i fer el seguiment del debat a les xarxes socials amb l’etiqueta #CaraaCaraIB3.

  • Dimecres, durant elCara a cara”, shabilitarà una sala de premsa per als periodistes que ho
  • Els periodistes i fotògrafs que vulguin assistir al cara a cara hauran de confirmar l’assistència al departament de Comunicació (626 984 788) per poder accedir a les instal·lacions dIB3 Televisió situades al Polígon de Son Bugadelles, Santa Ponça
  • Es permetrà lentrada al plató dels reporters gràfics, per fer fotografies als dos candidats, cinc minuts abans del debat. 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL