Dijous 21 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
Orientació sexual i sadomasoquisme en estat pur
Dijous, el programa de sexe d’IB3 Ràdio, entra a descobrir la història d’un home que, després de tenir dues filles, se’n tem que se sent atret pel gènere masculí i pel transformisme.

L’orientació sexual és part de cada persona i consisteix en l’atracció emocional, intel·lectual, física i sexual que un sent per un altre. És un aspecte que evoluciona durant tota la vida, és a dir, les persones descobreixen, en diferents moments, si són heterosexuals, homosexuals o bisexuals.

Per aquest motiu, a la primera part del programa de dijous, s’explicarà la història de Salvador Martínez. Ell és d’aquests homes que casat i amb fills, se’n va témer que aquella vida no l’omplia i que l’atreia, realment, el sexe masculí. També és el gerent de la sauna gai Spartacus de Palma.

I més tard, a la secció “Amb els cinc sentits”, es descobrirà de primera mà, la pràctica del BDSM. (Bondage, Disciplina, Submissió i Masoquisme). Dues persones que practiquen el sadomasoquisme explicaran quin paper juga el dominant i quin el submís.

També hi haurà temps per amenitzar la vetlada amb música i per descobrir les notícies i estudis més curiosos relacionats amb el sexe.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, és presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume i s’emet, cada dijous, de les 23 a les 24 hores, a IB3 Ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a sentir, aquest i altres programes d’IB3, al web: www.ib3alacarta.com.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL