Dissabte 23 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Planificar l’estiu dels adolescents
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9 hores i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Dissabte que ve, a “No venim amb manual”, el programa infantil i juvenil d’IB3 Ràdio, hi participarà la psicopedagoga Magdalena Bauzà de Mirabò, que donarà pautes perquè els adolescents aprofitin els mesos d’estiu amb activitats productives.

Al programa també hi intervendrà la fisioterapeuta Antònia Betoño, que parlarà de la prevenció i del tractament del mal d’esquena tant en mares gestants com en les que tenen fills petits.

Com és habitual, al programa no faltaran les propostes de plans en família, la tertúlia infantil ni la secció retro, en què es recorden cançons i costums de la infantesa dels que ara són pares.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 hores a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els que es dirigeixen als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament a les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL