Divendres 22 a les 08.00


EL FARISTOL
El handicap del turisme de golf a les Illes Balears  
El president de l’Associació de Camps de Golf de les Balears, Federico Knuchel, passarà pel micròfons de “El Faristol” per informar del  moment que viu aquest esport a la nostra Comunitat. També li demanarem sobre la importància que té el golf per a l’evolució del turisme i per a la desestacionalització. A les Illes Balears, hi ha 25 camps, 23 dels quals són a Mallorca.

El Consell de Menorca ha iniciat la tercera edició de la campanya publicitària “Proturisme” que enguany proposa donar la benvenguda als turistes amb gent senzilla: menorquins que representen el dia a dia de l’illa. Amb aquesta iniciativa es vol mostrar la societat menorquina com un poble acollidor i amable amb els visitants. Sobre aquesta campanya, xerrarem amb el president de l’Associació Hotelera de Menorca (ASHOME), Joan Melis, i amb el president de l’Associació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Menorca, José Bosch. Amb ells, també parlarem de la previsió que tenen amb vista als mesos pròxims.

L’associació Optitaxi Palma ha presentat la campanya “Official Taxi Palma City”. Es tracta d’una iniciativa que pretén combatre l’intrusisme del sector del taxi. Disposar d’un estand informatiu a l’aeroport de Son Sant Joan i informar els turistes del servicis, del preu i del recorregut són qualcunes de les propostes.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb María José Fuenteálamo, Pedro Aguiló Mora i José Jaume.

Però hi haurà més temps per a l’opinió. Serà al “Cara a Cara”, a partir de les 11:00h, amb els periodistes Josep Pons Fraga i Joan Lluís Ferrer.

Aquests i altres contenguts, divendres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir, de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL