Diumenge 24 a les 09.00


PASSIÓ PER LA MAR
Travessar l’estret amb àmplia solidaritat, mestres de la canya a Palma i calamars a Can Picafort
Descobrim la història de superació de Jacobo Parages, un nedador de llarga distància molt especial; serem al Campionat Balear de Pesca Esportiva i avançarem les activitats de la Fira d’Esports Nàutics i del Calamar de Can Picafort

Aquesta setmana ens farem ressò d’un d’aquells herois anònims que mereixen un reconeixement per la seva història personal i l’aportació que fan als altres éssers humans. Jacobo Parages té una malaltia crònica i poc coneguda: l’espondilitis anquilosant, que afecta les articulacions. A més, ha superat dos tumors, però no es va enfonsar, tot el contrari. Jacobo va trobar en la natació en aigües obertes una inspiració i no ha deixat de posar-se reptes associats a campanyes d’ajuda. L’any passat va cobrir la distància entre Mallorca i Menorca i ara vol fer un triple viatge per l’estret de Gibraltar per recaptar fons a favor de la investigació de la leucèmia infantil. Una conversa amb ell segur que ens farà reflexionar.

Temps per pensar i molta paciència sol exigir la pesca esportiva. Canya i esquer són els instruments que faran servir els participants al Campionat de Balears d’aquesta modalitat que es disputa al passeig Marítim de Palma. Serà una bona oportunitat per acostar-nos a les regles i al funcionament d’aquesta competició, que picarà la curiositat de molts de vosaltres.

I si vos estimau més la pesca submarina,fer una volta i menjar a taula posada, vos farem un tast de la Fira d’Esports Nàutics i del Calamar que el 30 i el 31 de maig podreu veure a Can Picafort. Allà trobareu tot un conjunt d’activitats relacionades amb la mar i un ampli ventall de propostes gastronòmiques dedicades a un dels mol·luscs més valorats.

Fidels a la seva cita amb la audiència, compareixeran l’Explorador del Litoral, Bernat Garau, i el Trovador de les Ones, Luca Monzani, que ens tancarà el llibre de la Lligueta Dues Estacions 2014/2015 del Club de Vela Port d’Andratx d’una manera molt especial i poètica.

Les notícies més interessants i els plans més atractius de la nostra agenda també formaran part del paisatge que veurem des de la proa de la nostra embarcació. Si voleu compartir aquestes vistes, hi estau convidats. Amollam àncores!!!

Passió per la Mar és el programa de l’actualitat nàutica i marítima d’IB3 Ràdio que es pot sentir tots els diumenges a partir de les 9 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @Passioperlamar i al nostre Facebook: Passió per la Mar i al correu electrònic: passioperlamar@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL