Divendres 22 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
L’actor Roberto Álvarez
El Caçador de Somnisrebrà la visita de lactor Roberto Álvarez i de lhumorista Leo Harlem.

Divendres, 22 de maig d’abril, xerrarem amb l’actor Roberto Álvarez, un dels protagonistes de l’obra “Continuidad de los Parques” dirigida per Sergio Peris Mencheta i amb text del mallorquí Jaime Pujol que aquesta setmana es representarà a l’espai de Can Ventosa d’Eivissa.

A continuació, també ens visitarà l’humorista Leo Harlem, que també recorrerà, aquest final de setmana, les nostres illes amb el seu espectacle “#Trendingtronching” que es representarà a l’Auditorium de Palma i que és una garantia de diversió i d’entreteniment.

A més, també recuperarem les entrevistes amb la dissenyadora de moda Tania Presa que dissabte presentarà la seva nova col·lecció i amb el director teatral Oriol Broggi que visitarà Manacor amb l’obra “Una Giornata Particolare”.

“El Caçador de Somnis” finalitzarà amb la secció de cine i teatre, a càrrec de Joan Carles Bestard i  Xavi Fullana.

Tot això i qualque sorpresa més, divendres, a partir de les 23 h, a IB3 ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL