Dissabte 23 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
I Setmana de la Biodiversitat a la UIB
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Radio, entre les 11 i les 14 hores.

Per què cal conservar la biodiversitat? Quina és l’amenaça real de les especies invasores? Sabeu què és la micoflora? I els foraminífers? El programa tracta tots aquests temes amb motiu de la I Setmana de la Biodiversitat a la UIB que s’està celebrant aquests dies al campus universitari. Organitzada pel departament de Biologia de la UIB, la Setmana de la Biodiversitat inclou una marató fotogràfica sobre la biodiversitat (testing de biodiversitat) i un cicle de conferències sobre diversos temes que hi estan vinculats.

El Dia Internacional de la Biodiversitat Biològica i el Dia Europeu dels Parcs Naturals -que també es commemoren durant aquesta setmana- són altres arguments que abordam just després de les 12 hores amb Samuel Pinya, consultor mediambiental i professor del departament de Biologia a la UIB, i amb Cristina Fiol, biòloga i responsable d’una jornada d’anellament ornitològic que aquest dissabte es farà al Parc Natural de Mondragó (Mallorca).

Abans d’això, i a la primera hora del programa, primer sentim l’actuació musical de Macià Sureda i després coneixem les notícies científiques que són tendència a les xarxes socials amb Charina Cañas. A continuació, dedicam l’espai Bons Aliments a comentar les diferències nutricionals i de dieta entre els homes i les dones amb el catedràtic de Fisiologia del departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut de la UIB, Josep Tur, i amb el professor de cuina Biel Cerdà.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Radio, entre les 11 i les 14 hores, que pretén despertar la curiositat, instruir i a la vegada entretenir gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia i al nostre Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL