Dissabte 23 a les 21.15


PANORAMA IB
Zoo a debat, en cerca del tresor i la mar que ens defineix
La fugida de dos ximpanzés del Safari Zoo Sa Coma i el desenllaç tràgic que això ha tengut han obert el debat sobre el futur i la idoneïtat d’aquesta classe de parcs. Ens feim ressò de les diferents opinions i entrevistam Sergio Sarmiento, el manescal que va fer traslladar els animals des de la casa de Hasso fins al zoo.

Aquesta setmana, a Panorama IB, coneixem els diferents mètodes de cerca d’un tresor que s’amaga davall terra: l’aigua. Des dels més tradicionals, com els saurís, fins a altres de més moderns i tecnològics. Tots, amb una mateixa finalitat: trobar un bé tan apreciat com l’aigua.

La mar Mediterrània sempre ha estat cohesionadora de cultures, però ¿què suposa esser mediterrani? ¿Què és la cultura mediterrània? A “La mar que ens defineix” ens ho demanam i explicam el conveni de col·laboració “Un pont entre tres illes” amb la televisió RAI 3 de Sicília, France 3 Corse Via Stela i IB3.

Panorama IB fa un repàs, profund, dels temes que han marcat l’actualitat de l’agenda setmanal de les Illes Balears. Aquest espai s’emet els dissabtes, a les 21.15 h, i el presenta la periodista Esther Matutes.

A la pàgina web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i @PanoramaIB amb l’etiqueta #PanoramaIB.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL