Diumenge 24 a les 19.45


Tota l’actualitat de la jornada electoral, diumenge, a “Eleccions 2015”
El programa estarà presentat per Cristina Bugallo, Xavi García i Ángela Alfaro

Diumenge, 22 de maig, a partir de les 19.45 h, IB3 Televisió anirà informant de tot el que passi amb el programa especial Eleccions 2015, en què s’informarà, minut a minut, dels resultats que es vagin publicant.

En el programa, Cristina Bugallo i Xavi García explicaran tota la informació, a l’instant, que es vagi sabent dels resultats de les eleccions d’enguany. A més, donaran pas a l’actualització de xifres d’escrutini, tant en els comicis al Parlament, com als consells insulars i als municipis. També aniran donant pas a tots aquells punts d’interès informatiu (centres de dades, seus de les principals formacions…) per acostar als espectadors les reaccions dels partits i les intervencions dels líders.

Per això, el departament d’informatius d’IB3 ha disposat un operatiu tècnic, per poder fer connexions, a 29 punts de directe de tota la comunitat, un desplegament sense precedents a la televisió autonòmica.

El programa especial comptarà, a més, amb una taula de comentaristes conduïda per Ángela Alfaro que, durant tot el vespre, aportaran les primeres interpretacions dels resultats.

Per altra banda, el portal ib3tv.com i les xarxes socials de la Radiotelevisió també faran un seguiment d’aquest resultats. Aquest mitjans digitals faran especial atenció al que passi als col·legis electorals i, amb les urnes ja tancades, oferirà l’escrutini en temps real del Parlament, Consells i municipis, un per un. 

Abans del programa especial, s’aniran avançant les primeres informacions de què  disposin, les votacions dels candidats i l’estat, a peu d’urna, dels diferents centres. Els avanços especials s’oferiran al llarg del dia, concretament a les 12.30 h, a les 17.00 h i a les 19.00 h, per donar a conèixer l’evolució de les votacions i les xifres de participació.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #Eleccions2015IB. A la pàgina web ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL