Dilluns 25 a les 22.55


D’AVUI PER DEMÀ
Analitzam els resultats electorals, 24 hores després
El programa D’avui per demà torna, dilluns 25, a les 22.55 hores, amb el seu format habitual de debat de l’actualitat amb un únic tema: l’anàlisi dels resultats de les eleccions al Parlament, Consells i Ajuntaments del 24 de maig, i els possibles escenaris polítics a partir de la nova formació de les càmeres.

En aquest retorn, està prevista la intervenció dels comentaristes habituals Javier Alarcón, José Manuel Barquero, Juan Mestre, Josep Pons Fraga, Cristina Ros i Tomàs Ibarz.

Amb ells, debatrem els possibles escenaris polítics que se derivaran dels resultats del 24M.

Davui per demà és el programa d’IB3 Televisió on es fa una anàlisi extensa dels diferents temes d’actualitat informativa que tenen lloc a les Illes Balears i a tot el món. Toni Marqués és l’encarregat de conduir aquest espai que compta, cada dilluns, amb sis periodistes o analistes encarregats d’aportar el seu punt de vista i la seva opinió sobre els diferents temes que marqui l’actualitat del dia.

Saray Marín és l’encarregada de donar suport als diferents temes que es plantejaran aportant xifres, vídeos i gràfics explicatius del tema que es debatrà a continuació.

A la web www.ib3tv.com, també podeu veure aquest programa “En directe”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #AvuiperdemaIB3 i  a www.facebook.com/ib3tv.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL