Dilluns 25 a les 08.00


EL FARISTOL
Anàlisi del nou temps polític iniciat el 24-M
Aquest dilluns “El Faristol” estarà molt atent al nou mapa polític desplegat a Balears. És per això que parlarem amb els portaveus de les diferents formacions polítiques que hagin obtengut representació institucional. Analitzarem la nova composició del Parlament balear, dels quatre consells insulars i dels ajuntaments. Igualment, passarem revista a les noves forces polítiques que s’hagin incorporat a la cambra legislativa. També posarem damunt la taula les possibilitats dels diferents pactes que es puguin fer per formar govern.

A partir de les 10 h, el sociòleg Antoni Tarabini parlarà pels micròfons d’“El Faristol” per analitzar en profunditat els resultats electorals i el nou Parlament balear que es crearà segons els comicis del 24-M.

Com cada dia, la segona hora, de les 09.05 a les 10.00 h, serà emesa simultàniament per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Pedro Aguiló Mora, Tomàs Ibarz i José Jaume.

A partir de les 11.00 h hi haurà temps per al “Cara a Cara”, amb els periodistes Dani Álvarez i Juan Mestre.

Aquests i altres contenguts, aquest dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

“El Faristol” és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter @ElFaristolib3, al nostre Facebook www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic elfaristol@ib3radio.com.

 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servici de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL