Dimarts 26 a les 08.00


EL FARISTOL
Temps de pactes després del 24-M
Coneguts els resultats electorals de diumenge, s’obri a les principals institucions de Balears: Parlament, consells insulars i la majoria d’ajuntaments, un temps caracteritzat per la necessitat de negociar pactes. Les forces polítiques que han obtengut representació parlamentària o han entrat als diferents consistoris, necessàriament hauran d’arribar a acords per garantir la governabilitat i, primer, elegir tant al president de la Comunitat Autònoma com als dels consells insulars i als batles dels ajuntaments.

Gent per Formentera ha aconseguit la majoria absoluta al Consell de la pitiüsa menor. Jaume Ferrer revalida, per tant, el seu càrrec de president de la Institució.

Vicent Marí repetirà com a batle de Santa Eulària des Riu després d’haver aconseguit també la majoria absoluta a l’ajuntament del municipi. Qui també ha aconseguit majoria és el batle de Campos, Sebastià Sagreras, que, per segona legislatura consecutiva, governarà al consistori.

Per altra banda, MÉS-Esquerra ha aconseguit, a l’Ajuntament de Manacor, cinc regidors, els mateixos que el PP. Per darrera, ha quedat el PI, amb 4, PSOE i AIPC-SYS amb 3 regidors i finalment Volem n’ha aconseguit 1.

Amb Ferrer, Sagreras, Marí i amb el secretari general de MES a Manacor, Miquel Oliver, valorarem, a primera hora de “El Faristol”, els resultats obtenguts als comicis de diumenge.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 i fins les 10:00h, serà emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Nekane Domblás, Josep Pons Fraga i Juan Mestre.

A partir de les 10h, xerrarem amb el president de l’Associació de Fabricants de Calçat de Menorca i membre de la directiva de la firma Pons Quintana, Juan Carlos Fernández, sobre la situació del sector del calçat a Menorca i sobre les transformacions per les quals ha hagut de passar, per adaptar-se als nous temps.

A partir de les 11:00h, serà temps per al “Cara a Cara”, amb els periodistes Alicia Mateos i Joan Lluís Ferrer.

Aquests i altres contenguts, dimarts, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir, de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL