Dimecres 27 a les 21.35


LA SERRA DE TRAMUNTANA
Aquesta setmana ‘Una terra plena de recursos’
Al capítol titulat ‘Una terra plena de recursos”, els dos presentadors (Miquel Salamanca i Alícia Garau) faran un viatge en el temps per descobrir com va néixer el turisme a Mallorca. I és que resulta que els primers grans viatgers venien a l’Illa per visitar la Tramuntana. En ella, s’establiren els primers hotels de màxim confort, com l’Illa d’Or de Pollença o un dels primers hotels de luxe, el de Formentor. Fou el primer d’Espanya a tenir telèfon, a cada una de les seves habitacions, a més d’aigua calenta, electricitat i una multitud de comoditats. ¿Voleu descobrir qui se va allotjar en ells?

Durant el recorregut, també visitarem la Fundació de conservació del Voltor Negre i descobrirem quines són les feines que han fet els voluntaris que hi fan feina. Després de dècades de treballs i de cria en captivitat, la Fundació ha aconseguit recuperar un bona quantitat d’exemplars que avui en dia habiten la Serra.

A més, vos xerrarem de la custodia del territori, del patrimoni hídric i de les primeres centrals elèctriques projectades a la Serra amb l’objectiu d’aprofitar la força de l’aigua.

La Serra de Tramuntana va esser declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO, en la categoria de paisatge cultural. És per això que IB3 Televisió inicia una sèrie documental en què fa un recorregut per tota la serralada nord de Mallorca, amb la intenció de descobrir tot allò que amaga un dels llocs més màgics de l’illa.

Cada setmana, amb Alícia Garau i Miquel Salamanca, caminam per la Serra per descobrir els secrets, les vivències i les curiositats d’una terra que, durant segles, ha rebut la influència de diverses civilitzacions que ens han deixat la seva marca personal. El programa s’emetrà tots els dimecres, a les 21.35 h.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #LaSerradeTramuntanaIB3 i www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL