Dimarts 26 a les 23.00


FLAMES A LA FOSCA
Literatura dibuixada
Avui parlam amb il·lustradors que han aportat els seus traços a la literatura

La relació entre la literatura i el còmic es remunta als orígens de les mateixes vinyetes. A les illes Balears, hi ha un planter important d’il·lustradors i molts d’ells s’han interessat per la literatura dibuixada. Entre d’altres, parlam amb Pere Joan, ja que s’acaba de publicar “Viaje a Cotiledonia. La novela gràfica”. L’Institut d’Estudis Balèarics i Edicions Ponent editen, per primera vegada, la novel·la original de l’escriptor mallorquí Cristòbal Serra dibuixada per Pere Joan.

La recomanació literària de cada setmana ens arriba amb la llibreria Torre de Papel de Maó. A la secció “Literatura amb crispetes”, que feim en col·laboració amb Cine Ciutat, repassam el film “Lolita”, dirigit per Stanley Kubrick i basat en la novel·la homònima de Vladimir Nabokov. El Cercle Poètic és a càrrec de Carles Cabrera que ens acostarà la figura literària del nord-americà Walt Whitman.

 “Flames a la fosca” és un programa literari on hi tenen cabuda tots els agents que formen part d’aquest univers extraordinari: llibreries, editorials, autors i, sobretot, lectors. L’espai, conduït per Irene Sala i Rosa Campomar,  pren el nom del conegut vers que tanca el poema “A Mallorca durant la Guerra Civil” de l’autor mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel i s’emet cada dimarts, de les 23 a 24 hores, a IB3 Ràdio.

També ens podeu seguir a través del Facebook del programa Flames a la fosca-IB3 Ràdio i al correu electrònic: flamesalafosca@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL